30 Ekim Salı günü hangi diziler var? 29 Ekim 2018 Pazartesi reytinglerde kim birinci oldu?

30 Ekim 2018 Salı günü hangi diziler var? 30 Ekim Salı günü oynayacak dizleri isler için derledik?. 29 Ekim reyting sonuçları da belli oldu.

30 Ekim Salı günü hangi diziler var? 29 Ekim 2018 Pazartesi reytinglerde kim birinci oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
30 Ekim 2018 Salı 08:00

30 Ekim Salı günün ekranlara hangi diziler gelecek. 30 Ekim Salı günü kanallarda oynayacak dizleri sizler için derledik?

30 Ekim 2018 Salı günü Koca Koca Yalanlar dizisi Kanal D ekranlarında yer alacak. Aldatan bir kocanın halini anlatan dizide zaman zaman dram sahneleri yer alırken komedi dizisi olarak ekranlara geliyordu.  30 Ekim Salı günü ekranlara gelecek olan  Koca Koca Yalan dizisi son zamanlarda reytinglerde düşmesi nedeniyle final yapacak. Koca Koca Yalanlar dizisi final bölümünde Sude hamile olduğunu söyler. Ahmet, Sude’den ayrılma planları yaparken bu plan Sude’nin hamile olduğunu söylemesi ile suya düşer. Koca Koca Yalanlar dizisi final bölümü 30 Ekim 2018 Salı günü sat 20.00’de son kez sevenlerinin karşısına çıkacak?

30 Ekim Salı günü Show TV ekranlarında ise bir film yayınlanacak. Başrollerini Ezgi Mola, Murat Yıldırım, Nevra Serezli, Ebru Cündübeyoğlu’nun oynadığı Kocan Kadar Konuş ekranlara gelecek. 30 Ekim Salı günü yayınlanacak dizinin konusu ise şöyle…

Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor. Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır. Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır. Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.

Star TV'de Ufak Tefek Cinayetler 

Star TV ekranlarında 30 Ekim 2018 Salı günü Ufak Tefek Cinayetler yer alacak. Ekranların sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in başrolünde Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz ve Osman Sonant  yer alıyor. Dizi saat 20.00’de yayınlanacak.

30 Ekim 2018 Salı günü FOX TV ekranlarında Kadın dizisi oynayacak. Başrolünde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya yer alıyor. FOX TV’nin reytin rekoları kıran Kadın dizisi 30 Ekim Salı günü saat 20.00’de ekranlara gelecek.

TRT’de 30 Ekim Salı günü Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi oynayacak. Saat 20.00’de ekranlara gelecek dizinin başrolünde İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun oynuyor.

ATV'de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

30 Ekim Salı günü ATV’de Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer’in başrol oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekranlara geliyor.

TV 8 ekranlarında 30 Ekim Salı günü saat 19.00’da Adını Sen Koy dizisi yer alırken Saat 20.00’de ise MasterChef Türkiye oynayacak.

29 Ekim 2018 Pazartesi reytinglerde kim birinci oldu?

29 Ekim 2018 Pazartesi reyting sonuçları TOTAL sıralamasında Show TV’de ekrana gelen Çukur dizi birinci olurken. Star TV’de yayınlanan Söz dizisi ise ikinci oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar