3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi?

3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? Kara kışın en sert geçtiği illerden biri olan Malatya'da öğrencilerin gözü Malatya Valisi Aydın Baruş'dan gelecek kar tatili haberinde. Peki 3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı haberimizde.

3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
2 Ocak 2019 Çarşamba 20:40

3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? Kara kışın en sert geçtiği illerden biri olan Malatya'da öğrencilerin gözü Malatya Valisi Aydın Baruş'dan gelecek kar tatili haberinde. Peki 3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okullar tatil mi? Malatya Valiliğinden kar tatili açıklaması geldi mi? Detaylar haberimizde... 

Malatya 3 Ocak Perşembe Okullar Tatil mi?

En çok kar yağan şehirler arasında yer alan Malatya'da Okullar Tatil mi? Malatya Valiliği 2 Ocak 2019 Çarşamba günü okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle Malatya Valisi Aydın Baruş'dan öğrenciler resmi kar tatili açıklaması bekliyor.

Malatya Valisi Aydın Baruş okulları Tatil edecek mi?

Malatya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmişti.Malatya'da 3 Ocak Okullar Tatil olup olmadığı henüz belli değil. Malatya Valiliği'nden açıklama gelir gelmez ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

Henüz 3 Ocak 2019 Perşembe günü Malatya'da okulların tatil olduğu yönünde bir açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Özlem En beğenilen yorum
Yaa buralarda 4-5 cm kar yağdı ve hala yağıyor nasıl tatil olmaz ya