28 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

28 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 28 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 28 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

28 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 28 Kasım 2020 Cumartesi 17:01
21 Kasım 2020 Cumartesi 15:18

28 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 28 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 28 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

28 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

28 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Arkadaşlarınızla olmak isteyecek, onların fikirlerinden fazla etkileneceksiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız.

 28 Kasım 2020 Boğa burcu yorum

Duygusal konularda cesur davranışlar içindesiniz. Karşıt evinizde ilerleyen aşk gezegeni Venüs, kendiniz kadar özgür kişilerle birlikte olmanızı sağlıyor. Bugün, partnerinizle özel çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz.

 28 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

 Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan paylaşıyor ve yapıcı tavırlarınızla karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanıyor. İdealist tavırlarınızı başkalarına ters gelebilir.

28 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

 Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Kazançlarınızı artırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz. Randevularınızı ertelememeli, elde edeceğiniz fırsatları anında değerlendirmelisiniz.

28 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Duygusal verimi doğru kişilerle çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için dostluklar kurmak istiyorsunuz

28 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

 

28 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

Benliğinizi saran kaybetme korkusu size ve aşkınıza tatlı bir heyecan katıyor. İş hayatınızda bazı konularda cesaretli davranmanız halinde, karlı bir iş yatırımı yapabilirsiniz. Maddi konularda bazı sıkıntılara girebilirsiniz. Aklınızda ki yatırımlar sizden cesaret bekliyor ve cesaretli davranmanız durumunda maddi olarak zorlanacaksınız. Uzak bir yolculuk yapacaksınız, bu yolculuk sırasında heyecanlanabilir ve eski günlere geri dönebilirsiniz.

28 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

Partnerinizle ilgili bazı sorunlar yaşamanız fazlaca olası gibi görünüyor. Sizin susan taraf olmanız ve sevgilinizin sürekli kendini haklı göstermesi sizi bazen çileden çıkartsa da sizi nu ilişki de mutlu eden tek şey onu halen seviyor olmanız. Ancak aşkınızın gidişatı bu durumun uzun sürmeyeceğini size düşündürüyor. İşinizde oldukça mutlusunuz ve bunu her fırsatta dile getiriyorsunuz. Ancak çevrenizde ki insanlar sizin fazla işkolik olduğunuzu düşünüyor ancak sizin düşünceleriniz çok farklı. Hayatınıza renk katmak için yeni heyecanlar deneyeceksiniz.

28 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Duygusal davranmaktan mümkün olduğu kadar kaçınıyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alacaksınız. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var.

28 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Maddi konularda kişisel ve girişimci yapınızın ortaya çıkmasından yanasınız. Akılcı davrandığınız her konu size başarıyı getiriyor. Bugün, bazı özel konular gündeme gelebilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

28 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

Duygusal davranışlar sergiliyorsunuz ancak bu davranışınız uzun süre içinizde biriktirdiğiniz bir çok duyguyu daha da çok içinize atmanıza neden oluyor ve bu surum biriktirdiğiniz duyguları ansızın patlamasına neden olabilir. İşinizle ilgili sorun yaşamıyorsunuz hatta zamana geçtikçe işinizi daha da çok seviyorsunuz, ve işinizle ilgili deneyimlerinize biriktirerek çoğalıyorsunuz. Dikkatli olmaya ve önlem almaya özen göstermelisiniz.

28 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Sevgilinizle aranızda farklı bir duygulanma söz konusu onu seviyorsunuz ancak zaman zaman mesafe koyuyorsunuz, zaman zaman ise onu çok sevdiğinizi ona belli ediyorsunuz, bu durum partnerinizin kafasınız hayli karıştırıyor. İşinizle ilgili güzel zamanlar geçiriyorsunuz zaman zaman işiniz size çok stresli geliyor ve bu gibi durumlarda spora yönelerek çok iyi yaptınız. Maddi konularda bu aralar şanslısınız beklemediğiniz bir yerden bir miras elde etmeniz söz konusu olabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar