28 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları

Burçseverler 28 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 28 Haziran 2019 Cuma Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 28 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

28 Haziran 2019 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
27 Haziran 2019 Perşembe 13:41

28 HAZİRAN 2019 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Doyumlu ilişkiniz uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz. Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor. Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir. Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor.

BOĞA BURCU

Ay, bugün 10:51-16:31 aralığında boşlukta hareket ediyor. Saat 16:31’de ise sizlerin burcuna geçiş yapıyor. Enerjinizin yükselmeye başladığı bir sürece giriyorsunuz. Kendinizle ilgili değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Ay ve Merkür arasında oluşan sert açı nedeniyle hem kendi sözleriniz hem partnerinizden işittikleriniz yaralayıcı olabilir. Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar ailenizi ilgilendiren bir konuyla ilgili haber alabilirsiniz. Ailenin içindeki uzlaşmacı tavrınızla mevcut sorunları çözebilirsiniz. Ev değişikliği düşünüyorsanız aradığınız evi bulabilirsiniz. Fakat diğer ay retro sürecine gireceğimizden her şeyin garanti olduğundan emin olun.

İKİZLER BURCU

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularda aktif olacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Uğraştığınız konularla fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. Gün içinde iletişimden kaynaklı problemlere dikkat etmelisiniz. Bugün kendi isteklerinizi bir kenara bırakarak toplum yararına bir iş yapabilirsiniz. Bu iş sayesinde çevrenizdekilerin güvenini kazanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Sevgilinizin son derece anlayışlı biri olmasının mutluluğunuzdaki payını görmeli, ilişkiyi yokuşa sürmemelisiniz. Yersiz küçük kıskançlıklarınızdan bir an önce arınmalısınız. İşyerinizde kurduğunuz dostluklar içinizi ısıtıyor. Kariyeriniz açısından pek yararlı bir işyerinde olmamanıza rağmen, doyumlusunuz. Akşama yakın saatlerde biraz problemli bir görüşmeniz olabilir. Küçük birikiminiz hareketsizliği, sizi onu bir yerlerde değerlendirme arayışlarına sokabilir. Bir tanıdığınızdan bu anlamda yardım isteyebilirsiniz. Bütçenizdeki denge bir miktar bozulabilir. 

ASLAN BURCU

Bugün ilgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacaktır. Geçmişte kalan ilişkilerde tekrar canlanmalar olabilir. Ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akışta kalmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle birlikte keyifli sohbetler edeceğiniz zamanlar var. Aşk hayatınızda bugünlerde her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bazı etkileri iyi analiz etmek ve karar vermek için uzak kalmanızda fayda var.

BAŞAK BURCU

Bugün 10:51-16:31 arası Ay, hareketine boşlukta devam ediyor. 16:31 itibariyle de Boğa burcuna geçen Ay, pozitif olacağınız bir akşamı da beraberinde getiriyor. İyimser ruh haliniz etrafınızdakilere de ışık olacaktır. Spor yaptığınızda rahatlıkla kilo verebileceğiniz bir süreçtesiniz. Ay-Merkür gergin kontağı nedeniyle eğitim hayatınızda her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Ayrıca, Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar sağlık durumunuzla alakalı bir haber alabilirsiniz. Bilinçaltınız çok karışık olabilir. Meditasyon, yoga gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Hislerinizin güçlü olduğu bir dönem, rüyalarınıza dikkat edin.

TERAZİ BURCU

Aşkı birtakım mecburiyetlerle çevrelemeniz partnerinizden çok sizi yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı yersiz kaygılarınız, yakın bir zamanda büyük sorumluluklarla gönderileceğiniz bir iş gezisiyle son bulacak. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

AKREP BURCU

Bu hafta kariyer hayatınıza vermek istediğiniz yönü kesinleştiriyor olabileceksiniz. Beklentilerinizi üstlerinizle ya da ortaklarınızla konuşmak ve net bir karara varmak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızın yükü sizi yeni kariyer kararlarına doğru yönlendirebilir. Aile üyelerinizle aranızda yaşadığınız sorunları düzeltme yoluna gitmek için bazı fedakârlıklar yapabilirsiniz. Duygusal hayatta hafta ortasından itibaren tutkuların artması ve beklentilerin karşılanmamasından dolayı bazı sorunlar oluşabilir. Bu sorunu farkındalığınız sayesinde aşabilecekken tutkularınızın sizi yönetmesine izin vermeyin. İlişkilerde dengeyi bulmak sizler için bu hafta oldukça önemli olacaktır. Bağlılık ve özgürlük sorunlarından kaynaklı fikir ayrılıkları gündemde olabilir.

YAY BURCU

Bu hafta kariyer hayatınızla ilgili profesyonelliğe adım atmanın keyfini sürüyor olacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz ve planladığınız oluşumları yöneticilerinizin desteği ile gerçekleştirebileceksiniz. Otoriter figürlerle olan ilişkilerinizde beklentileriniz ve isteklerinizle doğru yönlendirmelisiniz. Bu hafta arada oluşan bilgi kirliliği ve yanlış anlaşılmalar beklentilerde yön kaybına neden olabilir. Buna dikkat ettiğiniz sürece oldukça başarılı bir haftaya imza atıyor olacaksınız. İsteklerinizi ve beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eski ilişkilerinizle ilgili sorunlara dair yaranızın kapanmasına müsaade etmeniz ve arkanıza bakmadan koşmaya devam etmelisiniz.

OĞLAK BURCU

Hafta başından itibaren finansal konulardaki dengelerin gündem yaratacağı bir zaman dilimi olacak. Geçmiş finansal sorunlarınız hukuki bir boyut kazanabilir ve buna dair önemli kişilerden destekler almanız gerekebilir. Finansal konularda yaşadığınız yanılgılar öfkelenmenize ve bu durumu yanlış kişilere yönlendirmenize sebebiyet verebilir. Haftayı sakince geçirmeniz ve sağlıklı kararlar almanız gerekmektedir. Hafta ortasından itibaren iletişimdeki gücünüzü sayesinde zorlukların üstesinden nispeten geliyor olacaksınız. Geçmiş aşklarınızla ilgili de bazı kafa karışıklıkları sizi ana adapte etmekte zor durumda bırakabilir. Hafta sonu alım satım gibi finansal konularda oldukça dikkatli kararlar almanız gerekmektedir. 

KOVA BURCU

Kendinizi bir an evvel toparlamanız, sizi bir anda sorunsuz biri yapabilir. Geçmişe olan özleminizi tek yanlı yaşıyorsunuz belki de. Uzaklarda bir yerde gördüğünüz umut, kapınızın önünde olabilir. Epeyce önce yaptığınız hayati görüşmenin yanıtı, o günlerde beklediğinizinki gibi gelebilir. Yeni haftada sizi yine yorgunluklar ve onların arasına sıkışmış beklenmedik bir sevinç bekliyor. Bir yakınınıza verdiğiniz maddi destek size garip bir eziklik yaşatabilir. Sizi sarsacak para sıkıntıları görünmüyor. Zihninizi meşgul eden senedinizin ödenmesinde bir probleminiz olmayacak.

BALIK BURCU

Uzun zamandır devam eden arka planda kalışınız artık yerini aktif bir döneme bırakıyor olacak. İnsanlar tarafından büyük rağbet görebileceğiniz de bir zaman dilimi. İlişkilerde akıl danışılan ve fikirlerine değer verilen biri olarak kişiler sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyor olacaklar. Ve geçmişte yapılan konularla ilgili haklı çıkıyor olmanız sizi gururlandırırken insanları da bir o kadar şaşırtıyor olabilir. Geçmiş ilişkilerinizle ilgili konuların gündeme gelmesi şimdiki hayat planınızda sorunlar yaratabilir. Finansal konularınızla ilgili hafta başından itibaren büyük bir şans devrede olacak. Uzun zamandır alım ve satım konularıyla ilgili başarısızlıkla sonuçlanan girişimlerde büyük bir başarı mevcut.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar