26 Ocak 2019 Cumartesi günlük burç yorumları

26 Ocak 2019 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız. İşte 26 Ocak 2019 Cumartesi günlük burç yorumları...

26 Ocak 2019 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
25 Ocak 2019 Cuma 16:14

25 OCAK 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sosyal çevrenizde kendinizi ispat etmekten hoşlandığınız için bugün, girişimciliğinizi ön plana çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve sanatsal faaliyetlere katılacaksınız. Bazı işlere öncülük yapmanız sayesinde olayların gelişimine gereken hız sağlanacaktır. Olmazsa olmaz deyebileceğiniz birçok iş, sizi bekliyor.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar; 21 Ocak saat 08:25 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecektir. Bu hafta aileniz, yakın çevreniz, kardeşleriniz veya yuvanız ile ilgili konularda eksik gördüğünüz şeylerin bir bir tamamlanmaya başladığını görebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz bir ev alım-satım işlemleri ya da anneniz ve babanız ile ilgili önemli konuların gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Taşınma ya da evde bazı tadilat durumları gündeme gelebilir. Hukuksal davalar ile meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Merkür’ün Güney Düğüm ile bir temas içinde olması sizlerin geçmişteki bir küslüğü sonlandırmak istemeniz ya da bazı geçmiş hesaplaşmaları yapmak zorunda kalabileceğinizin mesajını veriyor. Bu tür konularda geçmişte yaptığınız hatalardan uzak durmalısınız. Fevri davranışlar ve söylemler tekrar döner dolaşır sizi üzer. Bunun farkında olmalısınız.

İKİZLER BURCU

Ay, 07:02’ye kadar boşluktayken, yeni bir şeye başlamakta zorlanabilirsiniz. Bu zaman diliminden sonra Terazi’ye geçiş yapıyor. Sizler de şanslı bir güne merhaba diyorsunuz. Her konuda şansınız açık olsa da en çok aşkta şanslısınız. Bugün yeni bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz. Gönlünüzdeki insanın size karşı boş olmadığını görebilirsiniz. Çocuğuyla ilgili beklentisi olanlar bugün güzel haber alabilir. Akademik konularınızla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir seyahat için hazırlık yapabilirsiniz

YENGEÇ BURCU

Maddi konularda geniş hayalleriniz var. Bugün, birçok problemin çözümünü aynı anda incelemek zorunda kalacaksınız. Çevrenizde iyi niyetli dostlarınızın size sağlayacağı destek memnun edici bir şekilde seyredecek. Sonuçlardan memnun kalacağınızı bir performans sizi bekliyor. Kendinizle ilgili yeni keşiflerde bulunabilirsiniz. 

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar; 21 Ocak saat 08:20 de sizin burcunuzda oluşacak Tam Ay Tutulması sanki 2018 yılından süregelen çözülemeyen problemlerin bir finali gibi düşünülebilir. Emeklerinizin karşılığını alacağınızı düşündüğümüz bu tutulma haftasında sizlerin de öncelikle hayatınızda eskiye dair her şeyden uzaklaşma kararı almanız gerekmektedir. Bu hafta düşüncelerinizi hayata geçirirken geleceğinizi de oluşturduğunuzu unutmayın. Bu nedenle, yaşananların muhasebesini yapıp, ders alıp, anın farkındalığıyla ve bilinçli seçimleriyle yaşamayı öğrenebilmek, hayattaki en önemli hedefimiz olmalıdır. Hayatınızı planlarken, öncelikle ruhsal gelişimimizin gerçekleşmesini sağlamak oldukça önemlidir. Sonuçta, ne ekersek onu biçiyorsak, “neyi, neden ekmek istiyoruz?” bunu da bilmek durumundayız. 26 Ocak’ta Merkür’ün Kova burcuna geçiş yapmasıyla birlikte ilişkilerde kuracağınız denge sizlere kendinizi daha güvende hissettirecektir.

BAŞAK BURCU

Bugün senin için bir hayli koşturmalı geçecek. Alman gereken eğitimler, ödemelerin, iş seyahatleri ya da peş peşe gelen toplantılar derken, birçok konu yorucu bir hal alabilir. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, iş sahanı daha da genişletmek isteyeceksin. Bu aşamada hırslarını törpülemende fayda var.

TERAZİ BURCU

Bugün senin için özel bir gün. Özellikle beklediğin bir anlaşma varsa, beklediğinin de üzerinde iyi geçeceğini belirtmem gerek. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, bazı arkadaşlarının önüne engeller koymaya çalıştıklarını fark etmen an meselesi. Kendi başarısızlık duygularından dolayı, seni geri plana çekmek isteyenler olabilir.

AKREP BURCU

Enerjik ve atak yapınızı daha fazla zorlamanın bir anlamı yok. Çevrenizde güçlü dostlara ihtiyacınız var. Onların kararlı yapıları sizin tarzınıza uygun . Bugün ailenizin siz olan ilgisi artıyor. Özellikle ailenin erkeklerinin siz sağlayacağı destekler çok önemli olacak. Karşılıklı ihtiyaçların günden kazanması söz konusu. 

YAY BURCU

Hareket alanınızın daralmasından hiç haz etmiyor olsanız da bunu sabırlı olmanızı öğreten bir ruhsal süreç olarak değerlendirin. Venüs'ten olumlu etkiler alıyorsunuz. Ortak çalışmalarınızda başarılı olacağınız bir gün. Parasal değerleriniz arttırmak için, şartlarınızı yeniden gözden geçirecek ve bazı önemli kişilerle bir araya gelebileceksiniz. Bugün, enerjinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hafta sonu bazı planlarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Hızlı bir gündem seni bekliyor. Kendini işlerin koşturmasına kaptıracaksın. Ekonomik sıkıntılarla mücadele edebilirsin.

OĞLAK BURCU

Bugün çok önem verdiğin iş bağlantılarınla toplantıların olabilir. Ama üzerinden atamadığın gerginliğin buraya yansımasını hiç istemiyorsun. Ofiste estirdiğin stres havası senin dışında tüm ekip arkadaşlarını da geriyor. Eğer iş yerinde gönül ilişkinin olduğu biri var ise bugün ona karşı mesafeli durmak isteyeceksin.

KOVA BURCU

Zeki yapınızı alaycılıkla birleştirmemek için elinizden geleni yapın yoksa çevrenizde insan kalmaz. İkili ilişkilerinizde yoğun duygular yaşıyor ve bulunduğunuz ortamlarda sıcak rüzgarlar estirmesini biliyorsunuz. Özellikle; kalabalık dost toplantılarından kaçmanıza rağmen, bugün yakın çevrenizde gelişen olayların dışında kalamayacaksınız. Dizlerinizle başınız dertte. Acele hareket etmeniz yanlış hareketler yapmanıza sebep oluyor... Ödemelerinden dolayı canın sıkkın olabilir. Maddi konularda alacağın haberler seni rahatlatacaktır.

BALIK BURCU

Güne aklın biraz karışık uyanabilirsin. Aklın evinin düzeni ya da hayatını bir süredir karmaşık hale getiren yakın arkadaşının kaprisleri ile dolu olabilir. Geleneksel yönteme geri dönüş yaparak önce arkadaşına zaman ayırmak isteyebilirsin. Sonra da bilgisayarının başına geçerek yapman gerekenleri sıralayabilirsin.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar