26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı?

Adana’na sağanak yağışlar nedeniyle okullar 25 Aralık’ta tatil edilmişti. Yağışların devam etmesiyle öğrenciler 26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı? sorusunun yanıtını araştırıyor.

26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı?
Son Güncelleme: 26 Aralık 2019 Perşembe 08:04
25 Aralık 2019 Çarşamba 16:36

26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı? Adana’da meydana gelen yağışlar sele dönüştü. Birçok vatandaşın evini su basarken mahsur kalanları ise itfaiye kurtardı. Adana’da metrekareye yaklaşık 250 kilogram yağmur düştüğü kaydedildi. Yağmurun yaralarının sarılmaya başlandığı Adana’da okullar tatil olup olmayacağı da merak ediliyor. 26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı? Detaylar haberimizde…

26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı?

Öğrencilerin merakla 26 Aralık 2019 Adana’da okullar tatil mi, Valilik açıkladı mı? sorusunu araştırıyor. Zira yağışlar nedeniyle evinde olamayan ya da yağışlar nedeniyle gitmesi zor olan öğrenciler var.

Adana'da elverişsiz hava koşulları nedeniyle Yüreğir ve Seyhan ilçelerindeki bazı okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, elverişsiz hava koşulları nedeniyle öğrencilerin herhangi bir olumsuz durum yaşamaması için Yüreğir ve Seyhan ilçelerindeki bazı okullarda yarın eğitime ara verildi.

Eğitime 26 Aralık 2019 tarihinde ara verilen okullar şöyle:

"Yüreğir ilçesi Farabi Anadolu Lisesi, Doğankent Anadolu Lisesi, Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi, Kaşkarlı Mahmut Ortaokulu, Emine Özgüler Gürsu İmam Hatip Ortaokulu, Tuğrulbey Ortaokulu, Aziz Sancar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu lisesi, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Tahsilli Şehit Hulusi Emre Dilci Ortaokulu, Fevziye Çelik Ortaokulu ile Seyhan ilçesi Şakirpaşa Anadolu Lisesi, 125. Yıl Ortaokulu, Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi"

Adana Valisi Mahmut Demirtaş kimdir?                                                                           

1965 yılında Kırşehir ili Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Çiçekdağı ilçesinde, orta ve lise öğrenimini Yozgat ili Yerköy ilçesinde tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

1990 yılı Aralık ayında Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Adaylık süresi içerisinde Yozgat-Çayıralan, Kayseri-Felahiye, Ankara-Kızılcahamam ve Isparta-Atabey ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 1992 yılında 8 ay süre ile İngiltere’de inceleme ve araştırmalarda bulundu. Daha sonra sırasıyla Aksaray-Güzelyurt, Malatya-Pütürge ilçelerinde Kaymakamlık, Van ve Osmaniye illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2003 yılında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu’nda Mülkiye Müfettişi olarak göreve başladı. 03.08.2012 tarih ve 3511 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Adıyaman Valisi olarak görev yapmasının ardından 01.06.2016 tarih ve 8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile Adana Valisi olarak atandı.

Vali Mahmut DEMİRTAŞ, evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar