24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği burç yorumlarını sizler için hazırladık. 24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 24 Şubat 2020 Pazartesi 11:46
22 Şubat 2020 Cumartesi 15:42

24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!  Bugün aşk, iş, ekonomi ve sağlık konularında burçlarınızda nasıl gelişmeler var, neler tavsiye ediliyor? Günlük burç yorumlarınızı okumadan güne başlamak istemiyorsanız işte 24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

24 Şubat Pazartesi 2020 günlük burç yorumları!

24 Şubat Pazartesi 2020 Koç burcu yorumu

Aşk hayatınızda bu aralar ciddileşme yaşanıyor. Güzel adımlar atacak dönemdesiniz. İş yaşantınızda birkaç küçük sorunların haricinde her şey güzel gidiyor. Beslenmenize dikkat etmediğiniz için aldığınız kilolar var. Dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde sizin için ciddi bir problem yaratabilir.

24 Şubat Pazartesi 2020 Boğa burcu yorumu

İş yerinizde dahil olmadığınız halde yaşanan gerginlik sizi fazlasıyla etkiliyor. Sizi tartışmalara dahil etmeye çalışan kişiler olacaktır. Tarafsızlığınızı koruyun. Özel hayatınızda durum sakin. Partneriniz her zaman yanınızda. Maddi açıdan iyi zamanlar geçiriyorsunuz.

24 Şubat Pazartesi 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün enerjiniz yerinde. Size verilen bütün işlerin  altından enerjiniz sayesinde kalkacaksınız. Partnerinizle aranızdaki şimdilik çok önemsemediğiniz tartışmalar ilerde başınızı ağrıtabilir. Sorun varsa istemediğiniz şeyleri oturup konuşabilirsiniz. Sağlık konularına dikkat edin.

24 Şubat Pazartesi 2020 Yengeç burcu yorumu

Özel hayatınızdaki karışıklık devam ediyor. Kafanız oldukça karışık, öyle ki bu durum sinirlerinizi bile zıplatıyor. Sakin bir şekilde artık bazı şeylere karar vermelisiniz. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. İyi düşünüp karar vermelisiniz, Yoksa bu kafa karışıklığı sizi bir girdaba sokacaktır. Bu durum sizi depresyona kadar itebilir. Dikkat etmelisiniz.

24 Şubat Pazartesi 2020 Aslan burcu yorumu

Bu aralar biraz zor günlerden geçiyorsunuz. Siz de bu durumun farkındasınız. Zor günlerden sonra elbet güzel günler gelecektir. Sabredin… Aşk hayatınızdaki bunalımdan çıkmak çok zor olacak tabi ki ama geriye bir dönüp baktığınızda nelerin üstesinden geldiğinizi anlayacaksınız. İş hayatınızda her şey yolunda ve en azından bu konuda kafanız rahat.

24 Şubat Pazartesi 2020 Başak burcu yorumu

Hafta sonunu biraz sancılı atlattınız. Yeni bir haftaya daha iyi başlayacaksınız. Çelişkili bir konu üzerinde uzun süredir düşünüyordunuz. Bu konu sizi biraz daha düşündürecek gibi.  Aşk hayatınızda artık yeni bir perde açılıyor gibi. Bu aralar yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Maddi harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

24 Şubat Pazartesi 2020 Terazi burcu yorumu

Kırılgan tavrınız özel yaşantınızı etkiliyor. Partneriniz de bu durumdan oldukça rahatsız ama sizi kırılmayın diye şimdilik ses etmiyor. Tavrınız devam ederse ilişkinizde dönülmez sonlara gidebilir. Dikkat etmelisiniz. Maddi anlamda bir sorununuz şu an için gözükmüyor. Sağlığınıza dikkat etmezseniz, ilerde sorunlar oluşabilir.  

24 Şubat Pazartesi 2020 Akrep burcu yorumu

Bugün sizin gününüz. Artık duygularınızı gizlememelisiniz. Aşk hayatınızda önemli adımlar attınız ama partneriniz sizin ne istediğiniz konusunda tereddütlü Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

24 Şubat Pazartesi 2020 Yay burcu yorumu

Birçok kişi gibi ilk adımı atmakta zorlanıyorsunuz ama bini yapmalısınız. Yoksa yarın geç olabilir. Sevdiğini gizlemek başkalarına fırsat vermektir. Bunu unutmayın. Bazı şeyleri belli etmenin zamanı. Gizlemenin bir anlamı yok. Elinizden fazlası gelmese de en azından ona karşı ilginizi belli edin. Parasal konularda tutumlu olmayı artık öğrenmelisiniz. Aksi halde ilerde zorlanabilirsiniz.

24 Şubat Pazartesi 2020 Oğlak burcu yorumu

İş hayatınızda zor günleri geride bıraktınız. Biraz daha rahatlayacaksınız. Özel hayatınız yeniden hareketlenecek gibi. Bu aralar tanıştığınız yeni birileri size kendini beğendirmek için uğraşabilir. Duvarlarınızı kaldırın. Biraz rahat olmak sizin için iyi olacaktır.

24 Şubat Pazartesi 2020 Kova burcu yorumu

İş hayatınızda özveri ve fedakarca yaptığınız çalışmaların neticesini almaya başladınız. Parasal konularda da yeni sürprizler sizi bekliyor. Sevdiğiniz kişiye zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorsunuz onu tanıyor ve daha da çok seviyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle ilgili bazı gizemler var ve bunun nedenini merak ediyorsanız ona sormalısınız çünkü sizi üzmemek için sizden saklıyor olabilir.

24 Şubat Pazartesi 2020 Balık burcu yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartlar lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak.. Ani çıkan fırsatların ardında gizli olan duygusal konular sizi şaşırtabilir. Çevrenize şans vermelisiniz. Sinirleriniz oldukça duyarlı. Sizi üzen en küçük olay, canlılığınızın kaybolmasına neden oluyor.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar