için kaldı

25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları!

25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! Burçlarını merak edenler 25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumlarını merak ediyor. Sizler için hazırladığımız 25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! İşte detayları…

25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 25 Şubat 2020 Salı 13:16
24 Şubat 2020 Pazartesi 11:40

25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! Burcunu merak edenler günlük burç yorumlarını araştırıyor. Aşk ve iş hayatınızda neler var? Bugün sizi neler bekliyor? 25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

25 Şubat 2020 Salı günlük burç yorumları!

25 Şubat 2020 Salı Koç burcu yorumu

Yeni bitmiş bir ilişkiniz var. Ayrılık her sevdanın doğal bir süreci. Sizi bu derecede yıpratmasına izin vermeyin. Bir şeşler bitmeli ki, bazı şeyler yeniden başlasın. Belki yeni biri eskisinden daha iyi olacak ve sana daha iyi gelecek. Parasal konularda ödemelerinize dikkat edin.

25 Şubat 2020 Salı Boğa burcu yorumu

Düşmanlarınızı korkutacak bir azme ve çalışkanlığa sahipsiz. Bu özelliğinizle dostlarınız için bulunmaz bir nimetsiniz. Partneriniz durağan giden ilişkinize sürprizler hazırlayarak heyecan katmaya çalıyor. Bu aralar gündeminizde eğitimler var. Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edin. Aksi takdirde bu açılmanın sonu kötü bitebilir. Planlı harcamalar yapmalısınız.

25 Şubat 2020 Salı İkizler burcu yorumu

İlişkinize bir zarar gelmesinden korkuyorsunuz. Bu nedenle farkında değilsiniz ama partnerinizi ihmal ediyorsunuz. Korkmayın, bir şey olacaksa zaten küçük bir şeyden de olur. Anın tadını çıkarın, sevdiğinizle hoşça vakit geçirin, korkularınıza yenilmeyin. Bu aralar aileniz sizin yanınıza gelerek hoş bir sürpriz yapabilir. Sağlığınıza dikkat edin, bir hayli aksattınız.

25 Şubat 2020 Salı Yengeç burcu yorumu

Sevgilinizle aranızda uyumlu giden bir ilişkiniz var. Olumsuz düşünerek ilişkinizi yıpratmayın. İş halatınızda sizi karışık günler bekliyor. Oldukça yoğun geçireceğiniz bir gün olabilir. Fakat enerjinizle üstesinden geleceksiniz. Çevrenizden yardım istemek için çekinmeyin. Üstlerinize karşı daha ılımlı davranmanız gerekli. Böylece bu sıkıntılı günleri daha rahat atlatabilirsiniz.

25 Şubat 2020 Salı Aslan burcu yorumu

Bu aralar üzerinizde var olan bir sıkıntıyı atlattınız. Bunun rahatlığını yaşıyorsunuz. Kafanız oldukça rahat. Bu durum sizi oldukça memnun ediyor.  İş yaşamınızda yaptıklarınınız karşılığının fazlasıyla alacaksınız. Üstleriniz sizi performansınızdan oldukça memnun. Çevrenizden de takdir görüyorsunuz. Maddi konularda bu aralar beklediğiniz para gelecek. Aşk hayatında partneriniz her zaman sizin yanınızda. Yalnızlar için esi bu aralar yeni tanışmalar söz konusu olabilir.   

25 Şubat 2020 Salı Başak burcu yorumu

Aşk yaşamınızdaki kötü gidişler sadece partnerinizden kaynaklanmıyor. Bunda sizin de payınız bulunmakta. İyi bir birliktelik istiyorsanız dikkat etmelisiniz. Söz ağzınızdan çıkana kadar sizin olur. Çıktıktan sonra sizin değildir.  Hayatta her istediğiniz bir anda olmaz, hayatın size ne getireceğini bilemezsiniz. Bu yüzden bazı şeyleri akışına bırakmalısınız.

25 Şubat 2020 Salı Terazi burcu yorumu

İş hayatınızda dahil olacağınız bazı organizasyonlar olacak. Burada aktif rol oynayacaksınız. Yeni kişiler ile tanışarak çevrenizi genişleteceksiniz. Duygusal konularda hayalleriniz peşinizi bırakmıyor. Sevdiğinize açılamamanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Korkmayın kaybedecek bir şeyiniz yok. Ama sevdiğinize kazanabilirsiniz. Unutmayın, gizlemek başkalarına fırsat vermektir.

25 Şubat 2020 Salı Akrep burcu yorumu

Son zamanlardaki çabalarınıza bugün ödül geliyor. Alacağınız teklifleri iyice düşünüp karar verin. Özel hayatınızda partnerinizle ve varsa çocuğunuzla planlar yapmak isteyebilirsiniz. Güçlü iletişimle aşk hayatınız giderek güzelleşebilir. Sevdiğiniz insanı düşünerek hareket edeceksiniz.

25 Şubat 2020 Salı Yay burcu yorumu

İş hayatınızda sizi yorucu bir gün bekliyor olabilir. Yoğun geçecek bir iş gününde çevrenizden yardım alabilirsiniz. Geçmiş deneyimler nedeniyle yeni heyecanlara yelken açmaya korkuyorsunuz. Hayatta riskleri göze almazsanız, hep mutluluğun size gelmesini beklersiniz. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Alışverişinizi biraz kısmalısınız.

25 Şubat 2020 Salı Oğlak burcu yorumu

Aşk hayatınızda partneriniz tarafından oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaşıyorsunuz. Fakat beklediğiniz ilginin altında ve ya fazla bir ilgiyle karşılaşmak sizin kafanızı karıştırıyor. Bazen hayatı akışına bırakmak gerekli. Biraz rahat olmayı denemelisiniz. Maddi harcamalarınızı plansız yaptığınız için ay sonuna doğru sıkıntılı günler geçiriyorsunuz.

25 Şubat 2020 Salı Kova burcu yorumu

Bu sıralar yalnızlığı tercih ediyorsunuz. Aşk hayatınızda birileri yok. Kafa dinlemeyi tercih ettiğiniz zamanlar. İş arkadaşlarınıza ani çıkışlar yapabilirsiniz. Dikkatli davranın. Sağlık konularında dikkatli olmasısınız. Aksatmanız kötü sonuçlar doğurabilir. Biriktirdiğiniz parayı doğru bir yatırımda kullanabilirsiniz.

25 Şubat 2020 Salı Balık burcu yorumu

Partnerinizle yeni şeyleri yapma eğiliminde olacaksınız. Pozitif düşüncelere sahip olacaksınız. Bu durum çevrenizin dikkatini çekiyor. Maddi konularda temkinli davranmaya çalışın. Gelecekle ilgili planlarınız varsa birikim yapmalısınız. İş hayatında yoğunluğunuz geçti. Bugün biraz daha rahatsınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar