23 Mart 2019 Cumartesi günlük burç yorumları

Burçseverler 23 Mart 2019 Günlük Aslan, Terazi, Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumlarını araştırmaktadırlar. 23 Mart 2019 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

23 Mart 2019 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
22 Mart 2019 Cuma 15:35

23 MART 2019 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Sorunları rafa kaldırmanın zamanı!Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün senin için epey hareketli geçecek. Öyle k zaman su gibi akıp geçecek. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, ödemelerini tahsil etmen üzerindeki yükleri hafifletecek. Evli bir Koç burcuysan, eşinle yaşadığın sorunları rafa kaldırmak isteyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Koç burcuysan, eski sevgilinin ısrarcı tutumu ondan soğumana neden olabilir. Onun bu davranışını güçsüzlük olarak nitelendirebilirsin. Ay?ın konumu ruh halindeki yoğunluğu hayatının her alanına yansıtacak. Bugün kendine biraz daha insaflı olmalısın. Bugün uzun zamandır görüşmediğin aile bireyleriyle bir araya gelebilir hatta çocukluk arkadaşlarınla tesadüfi karşılaşmalar yaşayabilirsin.

Yakın ilişkiniz için gergin bir gündesiniz. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Reaksiyon göstermemelisiniz

BOĞA BURCU

Gerçek arkadaşlarınızı ayırt etmelisiniz. Herkesi aynı kefeye koyarsanız yine üzülen siz olursunuz. Yine yoğun bir cuma günü ile hafta sonuna giriş yapacaksınız. Özellikle iş hayatınızdaki değişimler sizi mutlu edecek. Özgür bir şekilde çalışmayı seviyorsunuz. Tabii yoğunluktan gerçek işlerinize konsantre olabilirseniz.

Yeni bir şey yaşamadan güvensizlikten kurtulabileceğinizi sanmamalısınız. Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş gibi. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz. Yeteneklerinizi elinizden geldiğince göstermeye çalışıyorsunuz. Çabalarınız işyerinizde gözden kaçmıyor, ilgiyle izleniyorsunuz. Kazanç durumunuz gelişmeye açık

İKİZLER BURCU

Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için bir şeyler yapma niyetleriniz, yöntem değişikliğini gerektirebilir. Akşam, objektif yaklaşımlarla belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü. Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. İş ortamınızdaki saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor.

Her giden, her kayıp bir dönüşümdür aslında. İnsan yıkılanın yerine yenisi yapar. Beden bile hayatta kalmak üzerine programlanmıştır. Siz de her şeye rağmen ayakta kalmalısınız. Özellikle kariyer hayatınızdaki yeni girişimler başarılı sonuçlanacak. Ne çok emek verildi. Aradan 1-2 tanesi devrildi diye koca yapıt çöpe gitmez

YENGEÇ BURCU

Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorlanıyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz. Sabah saatlerinde evde kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Başınızı belaya sokmamaya özen gösterin. Ailenize ait konular gündeminizi etkileyebilir. Güvenlik ihtiyacı artabilir. Gün içinde mücadele gerektiren konulara karşı fazla hassas davranabilirsiniz. İçinize kapanıp, depresif ruh haline bürünmemeye çalışın.

Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ani gelişen olaylar ve art arda alacağınız teklifler hayatınızı değiştirebilir. Aşk hayatınızda evliliğe giden bir sürece girebilirsiniz. Her Yengeç burcu için değil tabi ki. Derin aşklar yaşayan veya derin aşkı arayan Yengeç burçları kendilerini biliyorlar. Maddi düzenlemeler önemli. Yine ipin ucu kaçtı.

 

ASLAN BURCU

Yaratıcılığın artıyor!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Şu sıralar aklından birçok fikir geçiyor. Yaratıcılığın adeta tıkır tıkır çalışıyor. Ancak harekete geçme konusunda kararsız kalıyorsun. En iyi karar kararsızlıktan iyidir, derler. Atacağın her adım seni güçlü kılacak, merak etme. Konuşmak, aklındakileri söylemek bazı ilişkilerini de daha iyi bir noktaya götürecektir. Bu yüzden çevrendekilerle iletişim halinde olmaya özen göster derim. Evli bir Aslan burcuysan, eşinle birlikte uzun süredir görmediniz akrabalarınızı ziyaret edebilirsin. Akşam katılacağın bir etkinlikte dikkatini çekebilecek birisiyle karşılaşabilir ve tanışmak için farklı yollar deneyebilirsin.

Çok muhabbet çok insan mottosu ile güne başlıyor, yetmiyor hafta sonuna da aynı motto ile devam ediyorsunuz. Seyahatler söz konusu olabilir. Birtakım eğitimler veya yabancılar ile iş birlikleri söz konusu olabilir. Yurt dışını ilgilendiren evrak işleriniz olabilir. Hukuki konulara da dikkat. Flört edin diyeceğim de, beni dinleyen kim. Uzun süredir sizi siz yapan özelliklerinizi kenara ittiniz.

BAŞAK BURCU

Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. duygularınızı ve düşüncelerinizi anlatmakta zorlanmayacaksınız. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve birbirinize zaman ayırmayı başaracaksınız. Birlikte planlar yapabilirsiniz ve bunları hemen uygulamak isteyeceksiniz. Duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi yönlendireceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin aldığınız kararları bugün uygulamaya geçebilirsiniz. Özellikle iş anlamında düşüncelerinizi karşınızdaki kişilere olumlu olarak aktarabileceksiniz. İletişimlerinizde genel bir hareketlenme olabilir ve bir çok kişiyle irtibata geçebilirsiniz. Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Çalışmalarınızı zorlanmadan yürütebileceksiniz ve genel olarak başarılı olacağınız bir gündesiniz

TERAZİ BURCU

Sırlar açığa çıkıyor!Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün ne gizli ne de saklı dinliyor. Arkadan konuşulanları tesadüfen öğrenebilirsin. Bununla birlikte senin de sakladığın küçük detaylar açığa çıkabilir. Temkinli olmanda yarar var. Yarım kalan işlerinle ilgilenmek adına ideal bir gün. İlişkisinde sorunları olan bir Terazi burcuysan, mevcut olan sorunları çok daha rahat konuşabilir ve çözüme kavuşturabilirsin. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek sinemaya ya da tiyatroya gidebilirsiniz. Yakın bir arkadaşının senin dertleşme teklifini reddedebilir, hiç kimsenin sorununu üzerine almak istemeyebilirsin.

Yaşadığınız uzun süreli yalnızlık, flörtüz özelliklerinizin bir kısmını almış gibi görünüyor. Yeni tanıştığınız ilişkilerde güçlükler yaşayabiliyorsunuz. Bu ruh durumunuzu aşmanız gerekiyor. İnsanı rahatsız eden fırsatçılıkları iş dünyasının kurallarından sayamıyorsunuz. Rekabetin, çekişmenin de bir inceliği olduğunu düşünüyor, tersi davranışlara tepkimeci davranıyorsunuz

AKREP BURCU

Sevdiğiniz insana karşı takındığınız soğuk tavır, onun sizden uzaklaşmasına neden oluyor. Ancak siz yine de kendinize toz kondurmuyor ve hatanın hep onda olduğunu düşünüyorsunuz. Biraz anlayışlı olmayı ve ilgili tavırlar sergilemeyi öğrenmelisiniz. Başkalarına bağlı konularda sizi krize sokan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli kalmış konular başınızı belaya sokabilir. Duygusal açıdan mücadele gerektiren konulara çekilebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden, kontrolünüzü kaybedebilirsiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınıza karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep burçları günün en neşeli insanları olabilirler. Hayata dair yepyeni planlarınız sizi heyecanlandırıyor. Uzun süredir baharı bekleyenlerdensiniz. Gözünüz aydın. Nedendir bilinmez Akrep burçları kışı pek sevmezler, soğuk havayı hiç. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız, özellikle de iş yerinizde

YAY BURCU

Birlikte olduğunuz kişi ile ilişkilerinizin bir günden bir güne nereye gittiğini bilmemek ve anlamaya çalışmaktan dolayı bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz. Şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey, sevgilinizin sizi anlaması ve size destek vermesi. Özellikle ailenizin desteğini aldığınız şu günlerde birlikte güzel olabilmek hoşunuza gidiyor. Şans zaten burcunuzda ilerliyor. Bunu biliyorsunuz. Ancak bugün şansınıza şans katabilirsiniz. Herkesin gözü üzerinizde olabilir. Siz evrenden, Allah'tan, inandığınız ne varsa ondan istemekten vazgeçmeyin. O da size vermekten vazgeçmeyecek

OĞLAK BURCU

Sınırlarını zorluyorsun!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Sınırlarını zorlayacağın güne merhaba de. Bugün önüne çıkan engelleri aşmak senin için zor olmayacak. Özellikle bazı çalışma arkadaşlarının işgüzarlıklarını bertaraf edeceksin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Oğlak burcuysan, onu kaybetmek istemediğini anlayarak, yeniden bir araya gelmek isteyeceksin. Evliliğinde son zamanlarda artan bir huzursuzluk hâkim olabilir. Bu aşamada aklına olur olmaz şeyler getirmemelisin. Eşinin maddi sorunları söz konusu olabilir. Gün çerisinde uzun zamandır görüşmediğin insanlarla iletişime geçebilirsin. Bazı arkadaşlarının değişimi seni şaşırtacak.

Parasal konularda oldukça rahatsınız. Ailenizden yardım görüyor ve harcamalarınızı rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Fakat bu durum yakında parasız kalmanıza neden olabilir.

KOVA BURCU

Hayatınızda başkalarına bağlı konular sizi huzursuz edebilir. Sabah saatlerinde konuştuklarınızla başınızı belaya sokabilirsiniz. Duygusal konuları algılamakta zorlanacağınız zamanlar olabilir. Olduğunuz ortamdan uzaklaşmak ve ruhsal olarak sakinlemek isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular zaman zaman gündeminizi etkileyebilir.

Duygusal bakımdan fazla mantıklı davranmayacağınız istekleriniz doğrultusunda hareket edeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çevrenizde gördüğünüz her türlü ilişkiye karşı bir özenti içerisindesiniz. Daha önce yaşadıklarınızın sizi olgunlaştırması gerekirken geçmiş hatalardan ders almak yerine yeni hatalar yapmaya meyillisiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olsanız da bir konuda istikrarlı devam etmede problem yaşıyorsunuz. Zekanız sayesinde başaramayacağınız hiçbir şey yok

BALIK BURCU

Duyacaklarına çok şaşıracaksın!Ay, bugün hava burcunda hareket ediyor. Bugün duyacakların şoke etkisi yaratacak. Yoğun ve tempolu giden işlerinin arasında gelecek haberlere nasıl tepki vereceğini bilemeyeceksin. İş arayışı da olan bir Balık burcuysan, gün içerisinde gelecek teklifi kabul etmekte zorlanabilirsin. Her kapının başka bir kapıyı açtığını unutma. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan akşam arkadaşlarının ısrarıyla katılacağın davette ilgini çeken biriyle tanışabilirsin. Evlilik hazırlığı yapan bir Balık burcuysan, nişanlının daha önce tanışmadığın akrabalarıyla tanışabilirsin. Arkadaşının kendisiyle ilgili anlatacağı soruna ilişkin çözüm bulmaya çalışacaksın. Kilo problemi yaşıyorsan, özellikle abur cubur alışkanlığından vazgeçmen gerekecek.

Çok sık birlikte olmak ilişkinizi olumsuz etkiler diye düşünmenize rağmen kendinizi bir türlü tutamıyorsunuz. O da sizi görmeden duramıyor. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olmak için can atıyorsunuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar