22 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

22 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 22 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 22 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

22 Kasım 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 21 Kasım 2020 Cumartesi 14:22
21 Kasım 2020 Cumartesi 14:00

22 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 22 Kasım 2020 günlük burç yorumlarında. 22 Kasım 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

22 Kasım 2020 günlük burç yorumları!

22 Kasım 2020 Koç burcu yorumu

Hafta sonuna ailenizden gelecek desteklerle başlıyorsunuz. Bugün bir aile üyesinden, sorunlarınıza yardımcı olacak önemli bir haber gelecek. İş yerindeki sorunlar geride kaldı. Şimdi dinlenin ve haftaya yeniden başlayın. Her şey yoluna girecek ve karşınızdakileri etkileyen analitik gücünüz ve süslü söylemleriniz etkili olacaktır. Başkalarına karşı nazik ve cömert tutumunuz, ilişkilerinizin başarılı sonuçlar almasını sağlayabilir.

22 Kasım 2020 Boğa burcu yorum

Bugün Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konular, ortak kazanç ve giderler, vergi ve miras konuları önem kazanıyor. Mücadele isteğinizin, motivasyonunuzun artmasıyla birlikte iş konularına daha fazla odaklanabilirsiniz.

22 Kasım 2020 İkizler burcu yorumu

Bugün Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkiler hayatınızda daha fazla önem kazanıyor. Tek başına hareket etmektense yanınızda birini arayabilirsiniz. İlişkinizi yeni bir seviyeye taşımak, bir ilişkiniz yoksa kurmak konusunda kendinizi motive hissedebilirsiniz.

22 Kasım 2020 Yengeç burcu yorumu

Bugün para konusu sizin canınızı sıkacak tek konu. Gelecek tekliflere asla evet demeyin, daha iyi düşünmeniz için zamana ihtiyacınız var. Hafta sonunu partnerinize ayırın. Ne zamandır birlikte tatil yapmamıştınız şimdi neden olmasın. Dikkatinizi ve enerjinizi toparlamak haftaya zinde başlamanızı sağlayacak. Strese son verdiğinde ağrılarınız da son bulacak.

22 Kasım 2020 Aslan burcu yorumu

Güneş’in bugün burç değiştirmesiyle birlikte aşk yaşamınızda daha da önemli hale geliyor. Kendinizi aşık hissedebilirsiniz. Her neyle uğraşıyorsanız bunu tutku ve heyecanla sürdürebilirsiniz. Aşık değilseniz karşınıza hoşlanacağınız biri çıkabilir.

22 Kasım 2020 Başak burcu yorumu

Bugün para konusunda canınız sıkılacak. Gelecek tekliflere asla evet demeyin, daha iyi düşünmeniz için zamana ihtiyacınız var. Hafta sonunu partnerinize ayırın. Ne zamandır birlikte tatil yapmamıştınız şimdi neden olmasın. Dikkatinizi ve enerjinizi toparlamak haftaya zinde başlamanızı sağlayacak. Strese son verdiğinde ağrılarınız da son bulacak.

22 Kasım 2020 Terazi burcu yorumu

Bugün Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte iletişim, haberleşme, görüşme ve ziyaretlerin hız kazanacağı bir aya ilerliyorsunuz. Kendinizi daha iyi ve güçlü şekilde ifade edebilir, yazılarınızla ve konuşmalarınızla çevrenizdekileri etkileyebilir ve ikna edebilirsiniz.

22 Kasım 2020 Akrep burcu yorumu

Sağlığınızı ciddiye almanın zamanı geldi, alarm zilleri çalmak üzere. Çok yoğun çalışıyorsunuz ve bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün kendinize zaman ayırın. Açık hava iyi gelecektir. Bir süre tatil yapmanız size iyi gelecektir. Partnerinizle yaşadığınız sorunların ana nedeni de bu zaten, zamansızlık. Birlikte iyi bir hafta sonu geçirin.

 

22 Kasım 2020 Yay burcu yorumu

Bugün Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle birlikte ışığınızla parlayabilir, kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü daha fazla elinize alabilir, yaşama karşı daha güçlü bir duruş sergileyebilirsiniz. Kendinizi şımartabileceğiniz bir dönem başlıyor.

22 Kasım 2020 Oğlak burcu yorumu

Sizi siz yapan tutkularınız. Bu sizin kimi zaman zayıf tarafınız olsa da bugünlerde en iyi silahınız. Bugün sözleriniz oldukça etkili ve dudaklarınızdan çıkan kelimeler oldukça güçlü olacaktır. İnançlarınız, felsefeniz ve zekanızla bugün bazı şeyleri rahatlıkla başarabilirsiniz. Eski günlere bir yolculuk yapabilirsiniz. Hatırlamak iyi gelecektir. Boyun ağrılarınıza dikkat, bu sıralar yeniden kendini hatırlatabilir.

22 Kasım 2020 Kova burcu yorumu

Güneş’in bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal konular, arkadaşlıklar, fikir ve düşünce paylaşımları önem kazanıyor. Yenilikçi ve sıra dışı fikirlerinizi ileri sürerken daha dikkat çekici olabilir, kendiniz ve başkaları için vizyoner ruhunuzu daha fazla sergileyebilirsiniz.

22 Kasım 2020 Balık burcu yorumu

Ailenizden alacağınız maddi destek ve güvenle yeni bir ev ya da araba alabilirsiniz. Tutulma enerjisi özel yaşamınızda da etkili olacak özellikle geçmişte canınızı çok yakan bir evlilik ya da ilişkinin ağırlığını acısını yüreğinizde yaşıyorsanız! Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyecek belki de şahitlik edeceksiniz.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar