2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in estetiksiz hali

Her yıl düzenlenen Miss Turkey 2018 güzeli belli oldu. 2018 Türkiye güzeli seçilen Şevval Şahin’in estetiksiz hali görenleri şaşırttı.

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in estetiksiz hali
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
26 Eylül 2018 Çarşamba 08:39

Miss Turkey 2018 güzeli seçilen Şevval Şahin’in estetiksiz hali ortaya çıktı. Türkiye güzelinin şimdiki hali ile estetiksiz hali arasında fark konuşulmaya başladı.

Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı Miss Turkey 2018'in birincisi 19 yaşındaki Şevval Şahin oldu. Şevval Şahin'in estetiksiz fotoğraflarını görenler inanamadı. 2.sayfa'nın Instagram hesabından yayınlanan fotoğrafta, Şevval Şahin'in eski hali ve şimdiki hali arasındaki büyük fark sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı. Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'in estetik yaptırdığı ortaya çıkınca sosyal medya karıştı. Bir sosyal medya kullanıcısı Şahin'in estetiksiz fotoğrafını paylaşarak, "Bu resmen sahtekarlık tacının geri alınması gerekiyor." yorumunu yaptı.

Başka bir sosyal medya kullanıcısı Şahin'in estetiksiz fotoğrafına, "Bu resmen sahtekarlık tacının geri alınması gerekiyor." yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Hep söylemişimdir bu tarz yarışmalar bence adil değil." yorumunu yazdı.

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in estetiksiz hali

Şevval Şahin kimdir?

Mankenlik yapan Şevval Şahin, 1999 İstanbul doğumlu. Üniversite eğitimini University Of East London'da alan Şevval Şahin, Fashion Marketing bölümünün 1. sınıf öğrencisidir. Miss Turkey yarışmasında birinci olan Şevval Şahin tüm dikkatleri üzerine çekti. Şahin sosyal medyada en çok aranan isim oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar