20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları! 20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Her gün birçok kişi tarafından merak edilen 20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık.

20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 20 Şubat 2020 Perşembe 13:13
19 Şubat 2020 Çarşamba 11:58

20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverler bugün burçlarına yapılan yorumları merak ediyor. Aşk hayatınız nasıl olacak? İş hayatınızdaki değişiklikler… 20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Sizler ecen hazırladık.

20 Şubat 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Koç burcu yorumu

Bu aralar yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorsunuz. Bu yüzden ayağınıza gelen fırsatları bile geri çeviriyorsunuz. İş hayatınızda her şey yolunda, çevreniz başarılarınızı takdir ediyor. Maddi anlamda bu aralar günü birlik yaşıyorsunuz. Daha sonra zor durumda kalmamak için harcamalarınıza dikkat edin.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Boğa burcu yorumu

İş yerinizdeki olumlu gelişmeler sizlere yeni fırsatlar sunabilir. Partnerinizi bu aralar sorgulamaya başladınız. Sürekli yaptıklarına takılıyorsunuz. Biraz rahat olun, herkesi kontrol altına alamazsınız. İnatçı karakterinizi biraz törpülemenizi öneririz.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 İkizler burcu yorumu

Partnerinizde biraz soğukluğu fark ediyorsunuz. Bu durum sizi oldukça üzerek modunuzun düşmesine neden oluyor. Partnerinizle bir yerde oturarak açık bir şekilde konuşmanız gerekiyor. Onun düşüncelerini öğrenerek ona göre davranmalısınız.  İş hayatınızda bir yoğunluk olabilir.  Üstesinden geleceksiniz.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Yengeç burcu yorumu

Partnerinizin üstüne kurduğunuz kıskançlık duygularınızı biraz dizginlemeniz gerekiyor. Uzun vadeli çalışmalarınızda sabırlı davranmalısınız.  Maddi konularda açıldığınızın farkındasınız.  Harcamalarınıza dikkat etmeniz sizin hayrınıza olur.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Aslan burcu yorumu

Son zamanlarda kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Aslında buna bir çare bulmak da istemiyorsunuz. Bu aralar yalnız kalarak kendinizi dinlemek istiyorsunuz. İş hayatınızda özel hayatınınız aksine çevreniz çok kalabalık. İş yerinde sevilen ve sayılan birisiniz. Herkes size saygı ele yaklaşıyor.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Başak burcu yorumu

Hayatınızda oluşan bazı problemlerin üstesinden ailenizin desteği ile geleceksiniz. Bu aralar duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Bu sizi hatalara götürebilir. Dikkatli olmalısınız. İş hayatınızda bir süre durgunluk söz konusu olabilir. Bu zamanda kendinize veya hobilerinize vakit ayırabilirsiniz.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Terazi burcu yorumu

Son zamanlarda yaşadığınız bir ayrılık var. Bunun acısını üzerinizden atamıyorsunuz. Ailenizden destek alabilirsiniz, Zaman yaranıza en iyi ilaç olacaktır. Belki yeni başlangıçlar çok daha iyi olabilir. Bitmelere üzüldüğünüze değmez. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Akrep burcu yorumu

Son zamanlarda yaptıklarınız nedeniyle ağın bir pişmanlık hissediyorsunuz. Elinizden gelse zamanı geri almaya çalışıp aynı hatayı yapmamaya çalışacaksınız. Safiyane duygularla yaptığınız şeyler size pahalıya mal oldu. İş yerinizde bu durumdan dolayı herkesin size kötü baktığının hissediyorsunuz. Sezgileriniz güçlü tabii. Özel hayatınızda her zamanki gibi istediğiniz şeylerin olmaması sizi yine kötü etkiledi. Bu durum uzun sürece böyle devam edecek gibi. Zira böyle duygulardan uzun süre kurtulamıyorsunuz. Olanla ölene çare yok. Zamana bırakın. İş değişikliği size iyi gelebilir. Bir daha aynı hatalara düşmeminiz için iyi bir ders aldınız. Umarım bir daha aynı hataya düşmezsiniz.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Yay burcu yorumu

Maddi konularda uzun süren sıkıntılarınız artık sona eriyor. Önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Partneriniz sizi her zaman destekleyecek. Yalnız olan yaylar için bu aralar birileri ile tanışma söz konusu. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Oğlak burcu yorumu

Çalışma hayatınızda özgürce çalışmayı seviyorsunuz. Baskılara gelemiyorsunuz. Ortak çalışma içinde olduğunuz insanları etkiliyor onlara destek veriyorsunuz. Aşk hayatınızdaki dalgalanma devam ediyor. Kafanız karmakarışık ve içinizdeki sorulara bir türlü cevap bulamıyorsunuz.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Kova burcu yorumu

Enerjiniz bugünlerde yerinizde, atağa kalkmanız için hayat size bazı fırsatlar sunabilir. Hedeflerinize sakin ve kararlı adımlarınızla devam ediyorsunuz. Vereceğiniz bazı kararlar için iyice düşünmeniz gerekli. Aşk hayatınızda partnerinizin üstüne düşmesi sizi zaman zaman bunaltsa da hoşunuza gitmiyor değil.

20 Şubat 2020 Perşembe 2020 Balık burcu yorumu

Hissettiğiniz ilişki duygusu ya da içerisinde bulunduğunuz ilişki aynı sıradan döngüye dönüşmüş olabilir…

Eğer bu şekilde hissediyorsanız her hangi bir konuda yaptığınız değişik şeyler deneme farklı yollardan yürüme yöntemi size iyi gelecektir. Biraz yaratıcı fikirlerinizi harekete geçirmeniz aşk düşünceniz veya ilişkiniz konusunda değişimler yaratacak hayatınıza renk katacak…

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar