21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 21 Şubat 2020 Cuma 11:50
20 Şubat 2020 Perşembe 12:49

21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumlarında. 21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

21 Şubat Cuma 2020 günlük burç yorumları!

21 Şubat Cuma 2020 Koç burcu yorumu

Bu aralar kafanız çok karışık. Düzgün giden hayatınızda kafanınız birileri karıştırmış. Ve bu durum sizin canınızı sıkıyor. Bundan dolayı bir türle kafanızı işinize veremiyorsunuz. Ve bu nedenle işinizde aksamalar yaşanıyor. Bir türkü vardır hani, ‘bu da gelir bu da geçer ağlama’ diye. Emin olun bu günleri de atlatacaksınız. Ve daha sonra tebessümle anacaksınız.

21 Şubat Cuma 2020 Boğa burcu yorumu

İş hayatınızda birçok kişiye göre ağır sayabilecek işlerin üstesinden geliyorsunuz. Fakat aşk hayatınıza bir türlü zaman ayıramıyorsunuz. Farklı çevrelere girip insanlarla tanışmalısınız. Geçmişte aldığınız yaralar nedeniyle aşkı hayatınızdan uzak tutarak yaşayamazsınız. Geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirmek için uygun zamanlar olabilir.

21 Şubat Cuma 2020 İkizler burcu yorumu

Bu aralar enerjiniz ve mutluluğunuz yerinizde. Bu mutluluğu kendinize saklayarak gizlemeyin, yakın çevrenizle de paylaşın. Çevrenizde enerjinizi sömüren insanlar var ise, özel hayatınızı paylaşmayın. Enerjinizi sömürerek sizi hayattan soğuturlar. Bu tür kişileri çevrenizden uzak tutmaya çalışın. İş hayatınızda yoğunluk olabilir. Arkadaşlarınızdan bu konuda yardım alabilirsiniz.

21 Şubat Cuma 2020 Yengeç burcu yorumu

İş yerinizde sizin dışınızda bir şeyler yaşanıyor, bu duruma kayıtsız değilsiniz ama tepki vermekten de kaçınıyorsunuz. Yeri geldiği zaman tepki vermekten kaçınmayın. Bunu sert bir şekilde yapmanıza gerek yok. Gayet anlayışlı ve sakın bir şekilde konuşarak tepkinizi dile getirebilirsiniz. Maddi anlamda oldukça iyi durumdasınız. Biriktirdiğiniz gelirlerinizi geleceğiniz için kullanmayı düşünüyorsunuz.

21 Şubat Cuma 2020 Aslan burcu yorumu

Bazı olaylar karşısında kararsız kalabilirsiniz. Çevrenize danışarak bu soruna bir çözüm bulabilirsiniz. Maddi konularda biraz açılmanıza rağmen tatil planları yapıyorsunuz. Tatil palanlarını ertelemeniz sizin yararınıza olacak. İlk önce harcamalarınızı kontrol altına alın. Borçlarınızı ödedikten sora planlarınızı yapın.

21 Şubat Cuma 2020 Başak burcu yorumu

İş hayatınıza dair karışıklıklar birkaç güne netleşebilir. Kafa karışıklığınız bu şekilde gidebilir. Aklınızda yeni başlangıçlar var. Yeni şeylere başlamak istiyorsunuz bu aralar. Aşk hayatınızda partneriniz her zaman yanınızda. İş konusunda size oldukça destek veriyor. Yalnız başaklar ise bu aralar  farkında olmadan kalplerini kaptırabilirler. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

21 Şubat Cuma 2020 Terazi burcu yorumu

Bu aralar bazı kararların eşiğindesiniz. İyi düşünmelisiniz, verilen bazı kararların dönüşü yok. Atacağınız adımları iki kere düşünün. Partnerinizle olan tartışmaların kaynağı biraz da sizsiniz. Her şey istediğiniz gibi olmayabilir. Bu aralar yalnız kalmayı fazlasıyla abarttınız. Bu sizi psikolojik olarak etkileyebilir. Biraz insanların içine karışmayı deneyebilirsiniz.

21 Şubat Cuma 2020 Akrep burcu yorumu

İçinizde oluşan yaralar ve yaptığınız hataların pişmanlığı zamanla geçmeye başladı. Önce dikkatinizi çekmeye çalışan şimdi ise umursamayan insanları siz de umursamayın. Bir anlıktı geldi geçti dersiniz. İş yerinizdeki insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini umursamayın. Siz ne yapsanız da onlar farklı düşünmeye devam edecektir. Sizinle iletişime geçmek isteyen olursa zatin geçecektir. 2020’ye aslında iyi başlamıştınız. Fakat son yaşadığınız olaylar sizi tepe taklak etti. Öyle ki çevreniz sanki ‘vebalıymışsınız’ gibi davranmaya başladı. Aldırmayın, o insanlarda sütten çıkmış ak kaşık değil. Sizin hatanızı ön tarafa atmakla kendi içindekileri perdeliyorlar sadece. Zamanla her şey yoluna girecektir. İş değişikliği sizi iyi gelecektir.

21 Şubat Cuma 2020 Yay burcu yorumu

Maddi kazançlar konusunda önünüze iyi fırsatlar çıkabilir. Değerlendirirsiniz iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Partnerinizle uyumunuzu bozmamaya çalışın. Ona karşı küçük sürprizler yaparak değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Sizin için güzel bir gün olabilir. Çevrenizin bu günü bozmasına izin vermeyin.

21 Şubat Cuma 2020 Oğlak burcu yorumu

Bu aralar iş birliği yaptığınız kişilerin size zararı dokunuyor. Bunun farkındasınız ama onlara bir şans daha vermek istiyorsunuz. İyi düşünmelisiniz. Daha fazla zarara uğrak telafisi olmayan işlere neden olabilir. Partneriniz sizi bu konuda defalarca uyardı. Onu dinlemeniz gerektiğni söyledi. Şimdi ise size bu konudan dolayı kırgın. Onun gönlünü almaya çalışmalısınız.  

21 Şubat Cuma 2020 Kova burcu yorumu

Bir süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızla özlem gidermeye çalışıyorsunuz. Onlarda sizden haber bekliyor. Onlara ulaşmayı deneyin. Partnerinizle yaşadığınız tartışmaları zamana bırakmak yerine konuşarak çözebilirsiniz.

21 Şubat Cuma 2020 Balık burcu yorumu

İş yaşamınızda yenilikler arıyorsunuz ve çevrenizden destek alıyorsunuz. İş yaşamınızdaki yükselişinizi aşk yaşamınızda söylemek mümkün değil. Partneriniz ile olan tartışmalarınıza artık bir dur demeniz gerekli. Onunla konuşarak da sorunlarınızı çözebilirsiniz. İçinize atıp kafanızda kurmayın.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar