20 Mart 2021 günlük burç yorumları!

20 Mart 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 20 Mart 2021 günlük burç yorumlarında. 20 Mart 2021 günlük burç yorumları! İşte detaylar…

Son Güncelleme: 19 Mart 2021 Cuma 23:40
13 Mart 2021 Cumartesi 15:21

20 Mart 2021 günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 20 Mart 2021 günlük burç yorumlarında. 20 Mart 2021 günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde...

20 Mart 2021 günlük burç yorumları!

20 Mart 2021 Koç burcu yorumu

 Kişisel ilişkinizde bir kısır döngüden geçmek istemiyor gibisiniz. Partnerinizin farklı düşünceleri enerjinizi sınırlayacaktır. Tartışma sırasında  düzenlenmiş savunması karşısında, bunun yeterli olmadığını hissedebilirsiniz. Bugün görünüşünüz değişecek ve sosyal hayatınızdaki gerilimden uzak duracaksınız. 

20 Mart 2021 Boğa burcu yorum

Hayatınızda yapacağınız birkaç küçük değişikliğin pek çok olumlu sonucu beraberinde getirdiğine bugün şahit olacaksınız. Ve kendiniz için yaptığınız güzel şeylerin yine güzel sonuçlar vermesine çok mutlu olacaksınız.

20 Mart 2021 İkizler burcu yorumu

 Amaçlar ve arzular üzerinde çok fazla düşünmek istemediğiniz bir gün. Çevrenizin kişisel yargılarından hoşlanmayabilirsiniz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

 

20 Mart 2021 Yengeç burcu yorumu

 Balık burcunda aya yapılacak bir hareket sosyal yaşamınız olumlu hale geltirecektir. Partnerinizle aranızdaki kişisel çekicilik güçlenecek ve ilişkinizdeki olumlu gelişmeler gündemde olacaktır. Onunla aynı fikirlere sahip olmanıza rağmen, birbirinizi ifade etme biçimleriniz oldukça farklı, bu da birlik duygunuzu çok cazip hale getiriyor. İsterseniz burçlar ve ilişkiler konusunda uzmanlaşmak için sevgili ile konuşulabilecek konular listesi işinize yarayabilir...

20 Mart 2021 Aslan burcu yorumu

Neşenizi bozmak isteyen kişilere bugün kapılarınızı kapatıyor ve günün getirdiklerine odaklanıyorsunuz. Bazen sadece kendi sesinizi dinlemek size en iyi gelen şeydir.

 

20 Mart 2021 Başak burcu yorumu

 Maddi konularla ilgili konuların size olumsuzluk olarak yansıması süregelen ilişkinizde de pürüz yaratıyor. Bugün deneyimlerinizi arttırma yoluna giderken eski olayların üzerinizdeki etkisini de unutmamalısınız. Uzun süredir arzulayıp da geliştiremediğiniz yeteneklerinizi ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız.

 

20 Mart 2021 Terazi burcu yorumu

 Bugün, partnerinizin duygusal iletişiminden etkileneceksiniz. Hayal dünyası oldukça geniş ve sizi dairesine götürmek istiyor. Kendi yaratıcılığınızdan etkileneceğiniz doğrudur, ancak kişiliğinizden ödün vermek istemiyorsanız, kişisel ilişkinizde bile bu özelliği yansıtmalısınız

20 Mart 2021 Akrep burcu yorumu

Özel duygularınız ön plana çıkarken, engellere karşı tepki oluşturabiliyorsunuz. Bugün hızlı düşüneceğiniz konular gündeme gelecek. Kişisel hırslarınızı öylesine güzel sunuyorsunuz ki, isteklerinizi kabul etmemek imkansız gibi bir şey. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

 

20 Mart 2021 Yay burcu yorumu

Duygularınızda bir çekimserlik söz konusu olabilir. Bugün karşılaşacağınız kişilerin fikirlerini kabul etme konusunda bocalayabilirsiniz. Gizemli davranışlarınız küçük ayrıntıları bile önemli hale getirebilir. Hislerinizden emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Düşüncelerinizin doğruluğunu hiç kimseye tartışmak istemediğiniz bir gün.

20 Mart 2021 Oğlak burcu yorumu

Özellikle ağız ve diş sağlığıyla ilgili sorunların gündeme olacağı bugün, bir hekime gözükmeyi planlarınızda ilk sıraya koymalısınız oğlaklar. Aksi halde daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

20 Mart 2021 Kova burcu yorumu

Bugün organizasyonlar konusunda oldukça başarılısınız. Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Çevrenize karşı mantıklı yaklaşımlar içinde olmanız, başarı grafiğinizi yükseltiyor. Bugün, seyahat planları yapabilir ve bilgilerinizi kullanacağınız konularla karşı karşıya kalabilirsiniz.

20 Mart 2021 Balık burcu yorumu

Geleneksel yapınızı zorlamadan yumuşak geçişler yapabilirsiniz. Ay’ın konumu, yanınızda çalışan kişilerle aranızda görüş ayrılığına neden olabilir. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, hafta sonunu ihmal ettiğiniz sevdiklerinize ayırabilirsiniz. Dostlarınız bazı konularda sizin fikrinizden yararlanmak isteyecekler.

 
Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar