20 Haziran 2019 Perşembe günlük burç yorumları

Burçseverler 20 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 20 Haziran 2019 Perşembe Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 20 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

20 Haziran 2019 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
19 Haziran 2019 Çarşamba 13:39

20 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz. Sık arayışlarınızı biraz azaltmanız, sizi daha çekici yapabilir. Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz. İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Kazancınızın daha fazlasını hak ettiğiniz doğru da olsa, yaşanan şu günler bu konuda ümit verici değil. Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreçte yine de işe yarıyorlar.

BOĞA BURCU

Aradığın aşk yanı başında!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün yaptıklarından çok düşüncelerin önem kazanacak. Kalbinin sesine göre hareket etmeden önce bir süre beklemende fayda var. Ben normalim, çevremdekiler bugün bir tuhaf gününe hoş geldin. Öğle saatlerinde katılacağın bir organizasyonda insanların davranışlarını anlamakta güçlük çekebilirsin. İlişkinde devam eden sorunlar çözülmeye başlıyor biraz daha anlayışlı davranmanda fayda var. İlişkin yoksa etrafına iyi bak diyor gökyüzü. Aradığın aşk sandığın kadar uzakta olmayabilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşından anlam veremediğin mesajlar alabilirsin. Ya da sosyal medyada garip karşılayacağın paylaşımlarına denk gelebilirsin.

İKİZLER BURCU

Bu harika bir gün. Duygusal olarak güçlü hissediyorsunuz. Kullanabileceğiniz çok enerjiniz var. Evde hiçbir şey yapmadan kalarak bu fırsatı kaçırmayın. Her şeyi analiz etmek ve başkalarının hayatını eleştirmek yerine, kendinize bakın ve şu anda hangi seçimleri yapabileceğinizi görün. Parmaklarınızın ucunda bulunan kaynaklara göre en iyi aksiyonu alın. Bugün günlük yaşamınızda geçici olarak duygusal karışıklık yaşayabilir, işle ilgili konularda bir nebze yavaşlık, durağanlık fark edebilirsiniz. 17.40 sonrasında ikili ilişkileriniz açısından davetler alabileceğiniz, karşılıklı uyum geliştirebileceğiniz şanslı bir zamanda olacaksınız ancak geçmiş sorunları açmamanız ve problemli noktaların üzerine gitmemeniz gerekmekte.

YENGEÇ BURCU

Soru işaretlerinden kurtuluyorsun!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. İletişim kopuklukları yaşanabilir. Aman dikkat! İlerleyen günlere yönelik planlar yapabilir, kafandaki projeleri hayata geçirmek adına adım atabilirsin. Geleceğe yönelik isteklerini gerçekleştirmek için duyduğun arzular artıyor. Birlikte olduğun kişiyle aranızdaki ilişkin yeni bir boyut kazanabilir. İyi mi kötü mü olacak dersen, aklındaki tüm soru işaretleri gidecek diyebilirim. Akşam saatlerinde tesadüfen katıldığın bir organizasyonda, hiç tahmin etmediğin bir kişiyle karşılaşabilirsin. Bu karşılaşma seni duygusal olarak yorabilir. Bugün evin ile ilgilenebilir ve bazı değişiklikler yapabilirsin. 

ASLAN BURCU

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, şansınızı da sınırlıyor. Oysa gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil. Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir. Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor. 

BAŞAK BURCU

Aşkın bu olmadığını söylerken, biraz ütopik bir beraberliği öykündüğünüzü fark edemiyorsunuz. Yaşadığınız doyumsuzluk birtakım kesin yargılar için hiç de yeterli görünmüyor. Sonradan üstün yetenekli olarak tanımlayacağınız biriyle tanışacak, gelecekteki ilişkilerinizde mesleki kazanımlar sağlayacaksınız. Gururunuzu okşayan duyumlar sizi ateşliyor. Parasız kalıp dara düşme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek. Para ilişkilerinizde bugüne kadar vermiş olduğunuz düzgün imaj, son günlerdeki eli sıkılığınızın doğru değerlendirilmesini sağlıyor.

TERAZİ BURCU

Önümüzdeki günler içinde sürpriz dalgalanmalara hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir. Hırsınız ve becerileriniz karşınıza çıkan pürüzlere pek şans vermiyor. Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi. Koşullara göre iyi kazanıyorsunuz. Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Geçenlerde tanık olduğunuz seviyesiz para tartışması sizi oldukça etkilemiş görünüyor.

AKREP BURCU

Duygularını tartıyorsun!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Bugün iş yerinde azim ve kararlılığınla göz doldurabilir, iş arkadaşlarının takdirini kazanabilirsin. Beklediğin terfi haberini bugün alıp, gündemini iş toplantıları ve iş yemekleri oluşturabilir. Kendini ifade edebildiğin sürece şans senden yana! Ailenle birlikte iş yapıyorsan ya da aranızda herhangi bir maddi bağ varsa, parasal konularda ayrılmalar yaşanabilir. İlişkin yoksa hiç beklemediğin bir arkadaşının aşk itirafı büyük bir şaşkınlık yaşatacak. İlkin tepkisiz kalsan da ona karşı duygusal anlamda arkadaşlıktan başka bir şey hissetmediğini anlayabilirsin. Mide problemin varsa işlenmiş, hazır gıdalardan uzak durman yararına olacaktır. 

YAY BURCU

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız

OĞLAK BURCU

Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz. İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız. Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz.

KOVA BURCU

Duyguların yükseliyor!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Alınganlığının üst seviyede olduğu bugünde, etrafındaki bazı konuşmaları yanlış değerlendirebilirsin. Duygularını iyi yönetirsen üstesinden gelemeyeceğin hiçbir zorluğun olmadığını göreceksin. İlişkinde birtakım sorunlar yaşıyorsan, tüm sorunların çözümünü karşı taraftan bekleyebilirsin. Fakat unutma ki o da ilk adımı senin atmanı bekliyor olabilir. Bugün aynı zamanda bir süredir ertelediğin sağlık sorunuyla tekrar yüzleşebilir, panik yaşayabilirsin. Bu anlamda duygusal yoğunluğun yüksek olacaktır. Kendine daha dikkat etmeli ve doktor kontrollerini aksatmamalısın.

BALIK BURCU

Emeklerinin karşılığını alıyorsun!Ay bugün öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Sorunlarla karşılaşmayacağın güzel bir güne uyanıyorsun. Bireysel hareket etmek ve kendi kazancını kimseye hesap vermeden elde etmek için büyük bir istek duyacaksın. Finansal anlamda yaptığın yatırımların karşılığını aldığını fark edeceksin. Bu durum seni yeni fikirlere yönlendirebilir, yeni bir projeye ortak olmak isteyebilirsin. Sorumluluklarını zamanında gerçekleştirmen yükselişine destek olacaktır. İlişkin yoksa katılacağın eğitim ya da davette hayatının aşkı ile tanışabilirsin. Bugün aynı zamanda sosyal medyada geçirdiğin zaman diliminden şikâyetçi olan yakınların olabilir. Fevri çıkışlar yapmak yerine bu konuda ne kadar haklı olabileceklerini düşünmende fayda var

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar