15 Haziran 2019 Cumartesi günlük burç yorumları

Burçseverler 15 Haziran 2019 günlük burç yorumlarını merak ediyor. 15 Haziran 2019 Cumartesi Aslan, Terazi Oğlak, İkizler, Yay, Yengeç, Başak, Balık Koç Burç Yorumları araştırılmaktadır. 15 Haziran'da sizleri nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız günlük yorumları okumalısınız

15 Haziran 2019 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
14 Haziran 2019 Cuma 15:50

15 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız

BOĞA BURCU

Denge kurmaya ihtiyacın var!Sosyal ve iş hayatın arasındaki sınırı koruduğunda, kaygılarından da kurtulduğunu sende göreceksin. Tek ihtiyacın olan kendini dengelemek… Kendi içinde yaşadığın ruhsal sorunlarını annene veya sana yakın olan bir arkadaşına açabilir, onlardan yardım isteyebilirsin. Unutma ki hayatta her şeyin çaresi var. İnsanlarla sorunlarını paylaşmak ve içini dökmek sana yardımcı olacak. Bugün aynı zamanda gökyüzü sana parasal konularda yardımcı olabilir. Sosyal medya üzerinde yaptığın bir beğeni ya da mesajlaşma sevgilinle ya da eşinle aranda büyük bir krize dönebilir aranızda. Sağlığına daha fazla dikkat etmen gereken bir gün olabilir. Karın, bel bölgesi ve eklemlerindeki hassaslık rahatsız edici bir hal alabilir.

İKİZLER BURCU

Gün içinde çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte başarılı bir olaya adım atabilirsiniz. Bugün ciddi kararlar alacağınız zamanlar olabilir. Uğraştığınız işlere yön vermek için çaba göstereceksiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sağlınıza özen gösterin. Bazı olumsuzlukların olumluluğa dönüşebileceğinin farkındasınız. Cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler, sizi yeni niyetler içine sokabilir. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Toparlayıcı gelişmeler kapında!Kafanda dönüp duran bazı düşüncelerinden kurtulmak adına yakın arkadaşlarından veya büyüklerinden akıl almak isteyebilirsin. Sürpriz tesadüfler, gününü renklendirebilir. Parasal konularla ilgili önemli gündemler oluşacak. İş yerinde bir süredir rekabet içinde olduğun kişinin bugün işten ayrılışına şahit olabilir ve şaşkınlığını gizleyemeyebilirsin. İlişkinde ya da evliliğinde belli başlı problemler varsa, toparlamak adına önemli durumlar yaşanabilir. Annenin veya annen gibi gördüğün bazı yakınların sıkıntıda olabilir. Ve bu sıkıntılarının nedenini seninle paylaşmak isteyebilirler. Eminim, sen de onlara yardım etmek için elinden geleni yapacaksın.

ASLAN BURCU

Bugün arkadaşlarınızdan çok şey öğrenebilirsiniz. Siz de ilginç fikirlerle dolusunuz, o yüzden arkadaşlarınız bu halinize çok heyecanlanacaklar. Ortaklaşa keyifli bir gün geçireceksiniz. Beraberliğinizin bir ayrıcalık taşımasını istiyorsunuz. Bu iddialı yaklaşım çevrenizde biraz antipati yaratıyor. Birçok şeyin kendinize uyguladığınız baskılamayla tatsızlaşabileceğini öngöremiyorsunuz. Birisiyle henüz ortaya çıkmamış gizli bir sürtüşmeniz var. Bugünlerde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bugün bununla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. İş hayatınızda göz dolduran birisiniz.

BAŞAK BURCU

Fikir ayrılıkları yaşıyorsun!Bugün iş yerinde senden üstün pozisyonda olan bir kadın ile bazı fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Etrafında dönen olayları bugün daha çabuk algılayabilir, zarar görmemek adına hamlelerde bulunabilirsin. İlişkin yoksa ya da kötü giden bir ilişkinin içindeysen eski ilişkilerine dair anıların içinde kaybolabilirsin. Hatta onlardan birinden haber alman bile mümkün. Kişisel açıdan önemli olan konular bugün gündemini meşgul ederken bir yandan da yakın arkadaşının yardımına koşman gerekebilir. Akşam saatlerinde evinde küçük çaplı temizlikler yapabilir, tadilatı bekleyen eşyalarını tamir edebilirsin. 

TERAZİ BURCU

Ayrılığı bol ilişkinizde, duygularınızı dönemsel farklılıklar içinde yaşıyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde uzun süreli beraberlikleri müjdeleyen gelişmeler olabilir. Birtakım şeyleri kökten değiştirmeden çalışamayacağınız artık iyice netleşiyor. Mesleğinizi, iş alanınızı sevmenize karşın, iş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Yakın bir zamanda yaptığınız görüşmelerden bugünlerde yanıt gelebilir. Yatırım, paranızı değerlendirme düşüncenizde, yeni birilerine danışma niyetleri içine gireceksiniz.

AKREP BURCU

Sosyal çevren genişliyor!Önceden çok değer verdiğin ama zamanında yaşadığınız fikir ayrılıkları nedeniyle hayatından çıkardığın birini bugün affedebilirsin. Bu durum yakın çevrende şaşkınlık yaratsa da eleştirellere kulağını tıkamanı öneririm. Üzerine çalıştığın projelerde grup çalışması yapmak zorundaysan, çalışma arkadaşlarınla uzlaşmaya varmakta güçlük çekebilirsin. Sevdiğin kişiyle akşam için sosyalleşme planların var ise çıkabilecek problemlere kendini hazırlamanı tavsiye ederim. Evliysen, eşinin ailesinden gelecek güzel haberlerle kendinizi büyük bir kutlamanın ortasında bulabilirsin. Mide sorunlarıyla uğraşıyorsan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

YAY BURCU

Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görüntünüz, çevrenizdeki bazı kararsızlıkları ortadan kaldırabilir. İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi netleşiyor. Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız. İşyerinizdeki sorunlarınızı birilerine açmaya, haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz. Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Güzellikleri keşfediyorsun!Gün, güzellikleri barındırıyor. Ancak bu güzellikleri bazı durumlardan dolayı hemen anlayamayabilirsin. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, bugünlerde görüş ayrılıkları yaşamanız mümkün. Eğer yoluna tek başına devam etmeyi düşünüyorsan, bu fikrinin şimdilik düşünce bazında kalmaya devam etmesini tavsiye ederim. Ekonomik durumunu güçlendireceğin para akışı sağlayabilirsin. Uzun zamandır devam eden bir ilişkin varsa, evlilik yolun şekillenmeye başlayacak. Çocukların varsa, eğitimlerine dair önemli yönlendirmeler sağlayabilirsin. Son zamanlarda artan yorgunluğundan arınmak adına hafta sonunu sakin bir yerde geçirmek için rezervasyon yaptırabilirsin.

KOVA BURCU

Para kazanma fırsatı ya da sizi yatırıma yönlendirebilecek bazı ilginç bilgilerin size akacağı bir gündesiniz. Ancak uyarmam gerek, dikkatli olmazsanız hala bir miktar kayıp riski olduğunu unutmayın. Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız, ama nasıl davranmanız gerektiğini doğru saptamanız gerekiyor. Son zamanlarda takıldığınız konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir. Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

BALIK BURCU

Sürpriz telefonlar alıyorsun!Bugün için yaptığın planların gün ilerledikçe bir bir geçerliliklerini kaybetmesiyle, kendine yeni bir akış oluşturabilirsin. İlişkinde dış etkenlerden kaynaklı olan problemleri daha hızlı algılaman mümkün.  Bu da olayları kendi hâkimiyetine almana neden olabilir. Kendi işini yapıyorsan, ödemelerle ilgili bazı pürüzler yaşanabilir. Daha fazla zorda kalmamak adına birikimlerini elden çıkarmayı düşünebilirsin. Akşam saatlerinde güzel bir plan yaparak en azından bu düşünceyi bir nebze olsun olumluya çevirebilirsin. Uzun zamandır ilişkin yoksa artık hayatına aşk girsin isteyeceksin. Bugün aynı zamanda sürpriz telefonlar alabilirsin. Neredeyse unuttuğun çocukluk ya da okul arkadaşın seninle iletişime geçebilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar