15 - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Muhteşem bir hafta burçseverleri bekliyor. 15 - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları ile burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz haftalık burç yorumları yazımızı okumalısın

15 - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Nisan 2019 Cumartesi 10:39

15 - 21 Nisan 2019 Haftalık Burç Yorumları

Azonceoldu.com olarak sizler için 15 Nisan 21 Nisan haftalık burç yorumlarını derledik. Yeni günde koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçlarını neler bekliyor diye merak ediyorsanız günlük burç yorumlarınızı hemen okumalısınız. İşte iş, aşk, sağlık ve para ile ilgili gelişmeleri günlük burç yorumlarınızdan öğrenin.

KOÇ Burç Yorumu:

Bu hafta bazı olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle havaların düzelmesiyle birlikte Koç burçları baharı hissedecek. Günlerine daha pozitif başlayacak. Sizin doğayla iletişiminiz muhteşem. 

BOĞA Burç Yorumu:

Boğa burcu son günlerde güvenlik sorunları yaşamaktadır. Yeni haftayla birlikte güvenlik problemleriniz sadece finansal olacak. Maddiyatla ilgili ufak tefek sıkıntılar baş gösterebilir. 

İKİZLER Burç Yorumu:

İkizler burcu yeni haftayla birlikte ev, araba, teknolojik aletler almak için araştırmalar başlayacak. Yatırım yapmak istediğiniz bir haftaya giriş yaptınız, yalnız harcamalarınızı son derece azaltmakta fayda var. Yatırım için tasarruf şart. 

YENGEÇ Burç Yorumu:

Yengeç burcu özellikle döviz yatırımları yapmaya odaklanmış durumda. Hayatınızda yeni oluşumlar olsun istiyorsunuz. Fakat bunun için nasıl adım atacağınızı bilmiyorsunuz. Hayatınızda yeni başlangıçlar yapmak için bu hafta karar vereceksiniz.

ASLAN Burç Yorumu:

Aslan burcu ise geçmişin yükünü taşımakta. Geçmişte yaptığı hatalardan neden ders çıkarmadığını sorgulayan Aslan burcu bireyleri geleceğe adım atmaktan korktuğu bir hafta yaşayacak. 

BAŞAK Burç Yorumu:

Başak burcu bireyleri aşk hayatında bu hafta en çok sıkıntı çeken burç olacaklar. Yaşadıklarını sorgulama dönemine girecekler. Fakat bu haftadan sonra çok daha sıkıntılı bir süreçten geçeceksiniz. 

TERAZİ Burç Yorumu:

Terazi'nin aşk hayatında problemler var ve bu problemler günlük hayatada yansımakta. Finas konularında uzun vadeli planlamalar yapıyorsunuz ve önümüzdeki aydan sonra maddi anlamda rahatlıyorsunuz. Sağlıklı beslenmeniz sizi aşırı mutlu ediyor. 

AKREP Burç Yorumu:

Derin duygular içinde olabilir ve bu durumdan kaygı duyabilirsiniz. Bugün olumsuzluklardan ve moralinizi bozacak her türlü olaylardan uzak durmaya çalışın. Yaşadığınız her konuyu inceden düşünüyorsunuz anca bunu size yararı olmadığını anlayacaksınız. Mantıklı adımlar atsanız bile merakınız yüzünden bazen yanlış kararlar alabilirsiniz.

YAY Burç Yorumu:

Bugün uzun süredir görüşmediğiniz ve iletişim kurmadığınız kişilerle iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Bazılarını gerçekten çok özediğinizin farkındasınız ve onların da sizinle konuşmak istediğini az çok biliyorsunuz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz bugün bunların üstesinden gelmek için önemli bir adım atabilirsiniz.

OĞLAK Burç Yorumu:

Bugün kendinizi karmakarışık duygular ve düşünceler içinde bulabilirsiniz. Ancak hızlı düşünüp karar vermeniz gereken bir gündesiniz.  Yanlış kararlar almamak için her şeyi sırayla planlamalı ve önemli olanlara öncelik vermelisiniz. Derin düşünce yapınız varken sizi ileriye taşıyacak gerçekleri bir an önce görmelisiniz.

KOVA Burç Yorumu:

Aşk konusunda engellerden hoşlanmadığınız günlerden biri diyebiliriz. Bugün sosyal anlamdaki ilişkilerinizi başarıyla taçlandıracaksınız. Çocuklarınız varsa bugün sizin için ilgin olabilir. Çocuklarınızın yardımsever ve sosyal yapma konusunda ayrı bir çaba içinde olabilirsiniz. Çevresel aktivitelerinizin gündemde olması yaşamınıza renk katabilir.

BALIK Burç Yorumu:

Bugün ailenizle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz. Uzun süredir iş nedeniyle görüşmediğiniz yakınlarınız var onları ihmal etmemenizde fayda var. Bazı değerlerinizin üst seviyeye çıkmasıyla birlikte farklı duygular içine gireceksiniz. Kendinizi sürekli sorgulamaktan vazgeçmeyin ve duygularınıza 1 günlüğüne teslim olun.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar