14 Şubat Sevgililer Günü'nde erkeklere ne hediye alınır?

Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala erkek arkadaşınıza ne hediye alacağınızı kara kara düşünüyorsanız bu önerilerimiz tam size göre. İşte 14 Şubat'ta erkeğe alınabilecek hediyeler..

14 Şubat Sevgililer Günü'nde erkeklere ne hediye alınır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 08:44

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayım başladı. Erkek arkadaşına alacağınız hediyeler hazır mı? Yoksa hediye almadınız mı? O halde hemen sizler için derlediğimi hediye önerilerine göz atın.

14 Şubat Sevgililer Günü bu yıl Çarşamba gününe denk geliyor. Çoğu kişi özel sürprizler için hazırlıklara başladı kimisi ise hediye arayışında. Bizim de buna katkımız olsun istedik ve sizler için erkeklere alınabilecek hediyeleri derledik.

Sevgililer Günü'nde erkeklere alınabilecek hediyeler

Özel Hissettirecek Güzel Bir Yemek

Her kadın ona özel hissetireceğiniz anlardan hoşlanır. Onu yemeğe götürmeniz onu özel hissetireceği için duygu yüklü anlar yaşanabilir. Erkeklere tavsiye kadınlar hediyenin değerinden çok anlamıyla ilgilenir. Buna göre hediye seçerseniz belki de aranızın bozuk olduğu sevgilinizle ilişkiyi toparlarsınız.

En Güzel Fotoğrafınızı Puzzle Yaptırın

Aşkın somutlaştırabilineceği en güzel durum, aklınıza kazımak, hiç çıkmasın istediğiniz anların, fotoğraflanmış halleridir. Bir sıcak gülüşün, sarılmanın ya da önemli bir anın fotoğraflandığı anları, bir de evinizin ya da sevgilinizin evinin en güzel köşesinde görmek istemez misiniz? Üstelik popart tarzında renklendirilerek, başka bir hava katılmış durumda. İşte bunun için hemen sitemizden, üçlü popart kare kanvas tablolarımızla tanışın. Puzzle şeklinde yapacağınız hediye sevgilinizi mutlu edebilir.

Uçak Bileri Hiç de Fena Olmaz

Dünya şeklinde saatler, masa lambaları seyahat tutkunları için çok sevilen aksesuar ve dekorlardandır. Ancak gezmeyi seven birine alınabilecek en güzel hediye kesinlikle uçak biletidir. Yurt içi veya yurt dışı, görmeyi çok arzuladığı bir şehre alacağınız çift kişilik bilet, sevgilinizi kalbinden vuracak; yüzünde güller açtıracaktır.

İş Hayatında Kullanacağı Bir Hediye Fena Olmaz

Sevgilinizin mesleğini icra ederken kullanabileceği bir hediye seçerek kullanışlı bir tercihte bulunabilirsiniz.

Sevgililer Günü'nde Erkeğe Alınacak Diğer Hediyeler

-İlişkinizi anlatan resimli bir kitap hazırlayabilirsiniz. Ya da sesinizi kaydedebileceğiniz bir çerçeve ve güzel bir resim. Kısacası, gerçekten sadece ona özel olacak bir hediye.

-Bu fikirleri beğenmediyseniz klişe seçeneklere renk katarak güzel bir hediye meydana çıkarabilirsiniz.

-Seçtiğiniz güzel bir gömleğin kol manşetlerine isminin baş harflerini işletebilir, sırtında isminin yazdığı bir bornoz hediye edebilirsiniz.

-Soğuk kış günlerinde sevgilinizin en çok ihtiyaç duyduğu belki de ısınmaktır! Buharlı odalarda yapılan bin bir çeşit masajın ardından spa keyfine hiç kimse hayır diyemez. Siz de sevgilinize masaj keyfi hediye edebilirsiniz.

-Partneriniz fanatik futbol tutkunu ise, tuttuğu takımın lisanslı her hangi bir ürünü onu çok mutlu edecektir. Malum havalar soğuk önceliğiniz atkı, bere, kaban ya da eldivenden yana olabilir. En çok rağbet gören tabiki de maç kombine biletidir bu onu çok mutlu edecektir.

Sevgiler Günü için sizin hediye öneriniz nedir?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar