12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Her gün birçok kişi tarafından merak edilen 12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için hazırladık.

12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 12 Mart 2020 Perşembe 12:05
11 Mart 2020 Çarşamba 15:55

12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Burçseverler bugün burçlarına yapılan yorumları merak ediyor. Aşk hayatınız nasıl olacak? İş hayatınızdaki değişiklikler… 12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları! Sizler ecen hazırladık.

12 Mart 2020 Perşembe günlük burç yorumları!

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Koç burcu yorumu

Bugün sizden beklenmeyen davranışlar gerçekleştirebilirsiniz. Biraz gergin bir gün geçirebilirsiniz. Sakinliğinizi bırakmamaya çalışın. Tartışmalarınızda ağzınızdan çıkacak cümlelere dikkat edin. Düşündükten sonra konuşmaya çalışın. Partneriniz ile aranız oldukça iyi ama bugünkü agresif tutumunuzdan o da payını alacak gibi. Dikkat etmenizde yarar var.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Boğa burcu yorumu

İş hayatınızda önünüze bazı fırsatlar çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken iyi düşünüp öyle karar verin. Aksi takdirde zor duruma düşebilirsiniz. Özel hayatınızda biraz daha esnek davranmalısınız. Katı tutumlarınız partnerinizi biraz sıkmaya başladı fakat sizin anlamanız için dile getirmiyor. Kendinize biraz dur demelisiniz, yoksa bu durum ilişkinize zarar verebilir.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 İkizler burcu yorumu

Finansla konularda hak ettiğinizi alacaksınız. Bunun için çok çalıştınız. Artık bu konuda yüzünüz gülecek. Partnerinizin söylediklerine karşı önyargılı davranmayın. Bu davranışınız ilişkinizi kıskananları içten içe sevindiriyor. Sağlığınıza dikkat edin. Zira bu aralar hafife aldınız. Ciddi gelişmelerin yaşanmasına dikkat edin.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Yengeç burcu yorumu

İş yaşamınızda bugün bir haber alabilirsiniz. Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karsı cinsle ilişkileriniz önem kazanacaktır. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Gökyüzü ilişkilerinizde de sizi desteklemeye devam ediyor. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz!

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Aslan burcu yorumu

Bu aralar çekingen tavırlar takınıyorsunuz. Bundan vazgeçip, cesur adımlar atmanız gerekli. Hakkınız olanı almak için adım atmanız gerekli. Çekingenlik sizin her zaman geri planda olmanıza neden olacaktır. Bunu üstünüzden atmaya çalışın. İş yaşamınızdaki başarılar çevreniz tarafından takdir edilirken çevrenizde sizi kıskananlar bu duruma içten içe kızıyorlar. Dost görünümlü düşmanlara dikkat.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Başak burcu yorumu

Gününüzü mantıksal olarak geçirmek isterken, duygusallığınız daha ağır basıyor. Bunun önüne geçmek istiyorsunuz ama bir türlü başaramıyorsunuz. Bu durumda hayatı biraz akışına bırakmanız lazım. Maddi konularda yaptığınız birikim, zor zamanınızda imdadınıza yetişecek.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Terazi burcu yorumu

Yalnızlıktan bıkıp usandınız. İyi bir ilgiye ihtiyacınız var. Buradan size müjde verelim artık. Bugün hayatınıza girerek renklendirecek biriyle tanışabilirsiniz. İş hayatınızda biraz yoğunluk olabilir. Çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

12 Mart  2020 Perşembe 2020 Akrep burcu yorumu

İstediğinizin olamayacağı bildiğiniz için kendinizi çok fazla bağlamıyorsunuz. Ama yine de içten içe onu takip ediyorsunuz. Onun size karşı ilgisinin olup olmamasını umursamadan sizin içinizde bir şey beslemeniz sizi mutlu ediyor. İmkansız olduğunu bildiğinizden dolayı çok umut aşılamadan. Birçok şeyi içinizde yaşamak istiyorsunuz. Her zamanki gibi gizemli yanınız ağır basıyor. Hayatı akışına bıraktınız. Aslında çok fazla arzu içindesiniz ama engellerinizden dolayı bazı şeyler için çok geç olduğunu düşünüyorsunuz.   

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Yay burcu yorumu

Aile içi tartışmalarınızda adaletli tarafınız ağır basacak. Haklıyı haksızı birbirinden ayırt edeceksiniz. Partnerinizde gördüğünüz aşırı ilgi ilişkinizde güven sağlıyor. Geçmişte yaşadığınız şeyler iyisiyle kötüsüyle kabul etmek sizi kendinizle barışık hale getiriyor.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Oğlak burcu yorumu

İşinizle ilgili konularda yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Kendinize güvenerek hareket edin. Çevrenizin sözlerini aldırış etmeyin. Kendi isteklerinize göre hareket edin. Partnerinizin yaptıkları ilişkinizde kaybettiğiniz heyecanı geri getirecek.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Kova burcu yorumu

Sosyal çevrenizde gözlerin üzerinizde olduğu bir günde olacaksınız. İkili ilişkilerde popülerliğiniz artacak. Tüm arkadaş ve özel ilişkinizde hoş sürprizler yaşayabilir ve ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Bir ilişkiniz yoksa çevrenizde size yakınlık gösteren birileri olabilir. Maddi anlamda harcamalarınızın artacağı bir döneme girebilirsiniz. Dikkat etmenizde fayda var.

12 Mart 2020 Perşembe 2020 Balık burcu yorumu

İş yaşamınızda takındığınız çekimser havadan kurtulmaya çalışın. Girişimci olun, olumsuz sözlere kulak asmayın. Partnerinizle aranızdaki tartışmaları konuşarak halledebilirsiniz. Konuşmaz ve birbirinizden adım beklerseniz, birbirinize karşı önyargılarınız oluşabilir.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar