13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!

13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları! Burçseverlerin merakla beklediği 13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumlarını sizler için derledik. İşte 13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!

13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!
Son Güncelleme: 12 Mart 2020 Perşembe 12:15
12 Mart 2020 Perşembe 12:01

13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları! Aşk hayatınız, iş hayatınızdaki gelişmeler ne, neler tavsiye ediliyor, nasıl bir gün geçireceksiniz? Bu soruların yanıtı 13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumlarında. 13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları! Detaylar haberimizde…

13 Mart 2020 Cuma günlük burç yorumları!

13 Mart 2020 Cuma Koç burcu yorumu

Partnerinizle yaşadığınız tartışmalar sizin ilişkinizi sorgulamanıza neden oluyor. Sürekli bu ilişkinin geleceği konusunda düşünmeye başladınız. Partneriniz ise sizin böyle bir düşünceye sahip olduğunuzun farkında değil.  Bunun tek çözümü partnerinizle bu sorunu konuşmak. Konuşarak bu sorunu çözebilirsiniz. İçinize attıkça bu sorun başka sorunlara gebe kalacaktır. Çözemediğiniz her şey içinizde bir düğüm olarak kalacaktır. İş hayatınızda her şey yolunda gidiyor

13 Mart 2020 Cuma Boğa burcu yorumu

İlişkiniz konusunda çevrenizin söylediklerini pik dikkate almayın. Zira sizi kıskanıp iyi gibi görünen kötü insanlar da vardır. Sizi sözleri ile etkileyip ilişkinizin bitmesini isteyebilir. Negatif insanları çevrenizden çıkarmaya çalışın ya da onlara mesafe koyun. İlişkinizde çevreye kulak asmadan partnerinizle kendi isteklerinize bakın. İş hayatınızda yorucu bir gün geçirebilirsiniz ama bunu kaldıracak enerji sizde mevcut.

13 Mart 2020 Cuma İkizler burcu yorumu

İş yoğunluğu ve ailevi meseleler nedeniyle sevgilinizi biraz ihmal ettiniz. Ona küçük sürprizler yaparak gönlünü almaya çalışın. Sizi anlayışla karşılayan bir partneriniz var. İş yaşamınızda beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bu bir terfi de olabilir, daha iyi bir iş de olabilir. Maddi konularda yaptığınız birikimler ilerde zor zamanınızda işinize yarayacak.

13 Mart 2020 Cuma Yengeç burcu yorumu

İlişkinizde bu aralar ciddiyetsiz takılmanız partnerinizde boşvermişlik etkisi yaratıyor. Karşınızdaki kişi sizden daha ciddi bir tavır bekliyor. Ailenizin baskısıyla aklınızda bazı yatırım fikirleri oluşabilir. Maddi konularda bir hayli açıldığınızın farkındasınız. Fakat tedbir almıyorsunuz. Bu durum sizin için ilerde ciddi bir sıkıntı oluşturabilir.  

13 Mart 2020 Cuma Aslan burcu yorumu

İlişkinizde partnerinize bazı konularda kızmanız, aranızda büyük tartışmaların olmasına neden oluyor. Oturup konuşacağınız konularda tartışmaya girmeniz sizlerin arasında uçurumu git gide artırıyor. Sorunları konuşarak halledebilecekken tartışmalara girmek sorunlarınızın daha da büyümesine neden oluyor. Bu durumu çözmek istiyorsanız, sakin bir şekilde sevgilinizle oturup baştan aşağı her şeyi konuşmanız gerekli. Bu konuşma iki tarafı da rahatlatacak ve çözüm getirecektir.

13 Mart 2020 Cuma Başak burcu yorumu

Partneriniz alttan aldıkça siz hep üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Kibrinizi bir kenara bırakın, onunda bir birey olduğunu kendine ait fikirlerinin olduğunu unutmayın. Onu böyle ezmeye çalışırsanız sizden sürekli uzaklaşacaktır. Kendini tarafınıza çekmek istiyorsanız, bazı konularda alttan almaya çalışın. Onu dinleyin, fikirlerine önem verin. Zamanla aranızdaki sorunun çözüleceğini göreceksiniz.

13 Mart 2020 Cuma Terazi burcu yorumu

Partnerinizi ikna ederek ona tutamayacağı sözler verdirmeyin. Bu sözler olumsuz olduğunda iki tarafta kötü etkilenebilir. Bu durum ilişkinizin yıpranmasına ve giderek kötüleşmesine neden olabilir. İlişkinizde sevgilinizin yapamayacağını düşündüğü şeyleri ondan istemeyin.  İş yaşamınızda bugün olumsuz bir durumla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve dikkatli olun.

13 Mart 2020 Cuma Akrep burcu yorumu

Hayatınızda imkansız bir şeyin içinde nasıl bulunuyorsunuz anlamış değiliz. Size özgü bir imkansızlık içindesiniz. İçinizde olan şeyin realitede olmasını istemiyor duygusal olarak ise içten içe bir şekilde olmasını istiyorsunuz. Modunuz çok düşük ayrıca iki arada bir derede kalmanın üzüntüsü de var. Bir kenardan oturup hayretler içinde sizi izleyesimiz geliyor. İmkansızlıklar içinde hayatın akışını bekliyorsunuz. Bu derecede bir durumun içine nasıl girdiğinize siz de şaşırıyorsunuz. Zamana bırakın zaten başka yapacağınız bir şeyde yok. Kabiniz ile mantığınız arasında savaş veriyorsunuz. Mantığınızı dinlemeyi istiyorsunuz ama duygusallığınız bir yol bulup sizi etkiliyor. Bu durum karşısında çok üzülüyorsunuz. Ve biraz daha üzülecek gibisiniz. Bakalım zaman sizin için ne gösterecek. Hani bir şarkı varya, ‘her şey yalan olsa bile in güzel aşk zor olanmış’ tam olarak sizi ifade ediyor.

13 Mart 2020 Cuma Yay burcu yorumu

Uzun zamandır içinize kapanık bir zaman dilimi geçirdiniz. Ruhunuzu dinlendirdiniz, kendinizi dinlediniz. Ama bu durumu daha fazla uzatırsanız depresyona girebilirsiniz. Sosyal ortamlara girin, dışarı çıkın, iş hayatınıza yoğunlaşın. Arkadaş çevrenizle buluşun. Onlarla konuşun. İçine kapanıklığınızı bu şekilde biraz atmaya çalışın.

13 Mart 2020 Cuma Oğlak burcu yorumu

Partnerinizle aranızda bazı zamanlarda iletişim sorunu olsa da kısa zamanda atlatıyorsunuz. Karşılıklı anlayış içinde olmanız ilişkinizdeki sorunlara çözüm bulmanıza yardımcı oluyor. İş hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler olsa da kısa zamanda düzelecektir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, ihmaliniz yüzünden önümüzdeki günlerde ciddi rahatsızlığınız oluşabilir.  

13 Mart 2020 Cuma Kova burcu yorumu

İş hayatınızla ilgili yeni teklifler gündemde ama kara verirken iyi düşünmeniz gerekebilir. Bu konuda adım atmadan önce iyice düşünmeniz gerekebilir. Partneriniz her zaman olduğu gibi bu konuda da size yardımcı olacaktır. Maddi konularda harcamalarınızı kontrol altına almazsanız, ilerde büyük bir tehlike ile karşılaşabilirsiniz.

13 Mart 2020 Cuma Balık burcu yorumu

İlişkinizde fazla detaycı olmanız ikinizi de yıpratabilir. Biraz akışına ve zamana bıraksanız sizin için daha iyi olur. Kimsenin ilişkisi dört dörtlük değil. Siz mükemmel olması için çabalıyorsunuz. Bu durum hem sizi hem karşı tarafınızı yıpratıyor. Zamana bıraksanız belki bu kadar yıpranmayacaksınız. Bu aralar yatırım yapmayı istiyorsunuz ancak, zamanlama uygun olmayabilir. Yatırım yapacağınız şeyi iyice araştırın. Sora uygun zamanı bekleyin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar