Helix Jump nedir, nasıl oynanır, indir

App Store'da Helix kulesi labirentinde zıplayan topun heyecan verici macerası açıklamasıyla yayımlanan Helix Jump oyunu merak edilmeye başlandı. Helix Jump nedir, nasıl oynanır, indir ilgili detaylar haberimizded.

Helix Jump nedir, nasıl oynanır, indir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
6 Haziran 2018 Çarşamba 14:11

Helix Jump nedir, nasıl oynanır, indir.

Helix kulesi labirentinde zıplayan topun heyecan verici macerası paylaşımıyla yayımlanan Helix Jump oyunu sosyal medyada araştırıldığı gibi, toplu taşıma araçlarında binlerce kişi oynarken dikkatimizi çekiyor. Peki ama Helix Jump nedir, nasıl oynanır? Helix Jump indir ile ilgili detaylar haberimizde. 

Helix Jump nedir, nasıl oynanır?

Tek dokunuşla öğrenmesi kolay kontroller, zengin görsel efektler ve bağımlılık yapıcı oyun mekaniği mottosuyla yola çıkmıştır. 

Helix Jump oyunu İphone'da elinizi ekrandan ayırmadan oynayabileceğiniz bir oyundur. Yukarıdan düşen topu kulenin silindirlerine değdirmeden en alt kata düşereceğiniz bir oyundur. Silindirleri sağa sola kaydırarak oynanır. 

Helix Jump indir

Helix Jump oyununu APP Store, Google Play'den indirebilirsiniz. 

Helix Jump indir (İphone için)

Helix Jump indir (Google Play)

Peki Helix Jump Nasıl Oynanıyor?
Oyun inanılmaz basit. Ekranda durmadan zıplayıp duran bir top var ve silindir labirentten çıkması gerekiyor. Labirentten çıkmak için yapmanız gerekenler, parmağınızı ekrana basılı tutarak, silindiri çevirmeniz ve top zıplarken arasından geçirmek.

Şaşırtmadı…
Yapımcısı VOODOO, bizi bu oyunuyla şaşırtmadı. Çünkü bu oyunu ve bundan önceki 28 oyunu da aynı tip. Para kazanmanın en kolay yolu bu olmalı ki oyunlar reklamla dolu. Üstüne üstlük oyun içinde reklamları kaldırmak için ücret talep ediliyor. Halbuki internet bağlantınızı kapattığınızda reklam gelmiyor bile.

Oyunların aynı tip olması, bölümlerin aynı olması ve değişen tek şeyin renkler olması, kullanıcıları da benim kadar sinir etmiş olacak ki uygulama yorumları yukarıda yazdığım şeylerle dolu.

Oyunu merak ettiğimden indirip oynadım. Algoritması inanılmaz basit bu oyun, 10.000.000+ kere indirilmiş.

Helix Jump ile ilgili sosyal medyadan gelen yorumlar

- Bağımlılık yaratan yeni bir oyun. ayrıca sinir bozucu ve küfür ettirme özelliğine sahiptir. google play'den indirebilirsiniz.
-Sapık gibi oynadığım oyundur
yeni bağımlılığım olan oyun.
- Yine uykular haram olacak yine bataryalar yanacak.
-Vallaha ilk 10 bölüm sarıyor ama ondan sonrası tırt. birbirini tekrarlayan ve gram zorlaşmayan bölümler var. 10. bölümden 20. bölüme geçmem toplasan 10 dakika sürmemiştir sanırım.
-Hipnoz halinde oynarken 'ya birsürü işim var ne yapıyorum ben burda' cümlesini periyodik olarak kurduğum ama asla elimden bırakmadığım ikinci flappy bird vakası.
-Sürekli aynı zorlukta bölümleri olan oyun. yaklaşık olarak 15. seviyeden sonra 55. seviyeye kadar değişen bir şey olmadı. Helix Jump nedir, nasıl oynanır, indir

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar