Yoğun bakıma alınan Doğan Hakyemez kimdir, sağlık durumu nasıl?

Eski Milli basketbolcu ve Milli Takım eski menajeri #DoğanHakyemez, Antalya'da ağır bir kalp rahatsızlığı geçirdi. Kalbinde bir rahatsızlık hisseden Doğan Hakyemez'in sağlık durumu merak edildi. Yoğun bakıma alınan Doğan Hakyemez kimdir, sağlık durumu nasıl? sorusu gündeme geldi.

Yoğun bakıma alınan Doğan Hakyemez kimdir, sağlık durumu nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
11 Temmuz 2018 Çarşamba 18:38

Yoğun bakıma alınan Doğan Hakyemez kimdir, sağlık durumu nasıl?

Eski Milli basketbolcu ve Milli Takım eski menajeri Doğan Hakyemez, Antalya’da ağır bir kalp rahatsızlığı geçirdi.Yoğun bakıma alınan Doğan Hakyemez kimdir, sağlık durumu nasıl? sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

Yoğun bakıma alınan Doğan Hakyemez kimdir, sağlık durumu nasıl?

Kalbinde bir rahatsızlık hisseden Doğan Hakyemez, sabah hastaneye gitti ve anjiyo yapılmasına karar verildi. Anjiyo yapılırken kalbi duran Hakyemez, derhal by-pass ameliyatına alındı.

4 damarının da tıkalı olduğu anlaşılan ve kalbi pompayla çalışıtırılan Hakyemez’in durumunun çok ciddi olduğu ifade edildi.

Öte yandan sunucu ve spiker İsmail Şenol Doğan Hakyemez için kan ihtiyacı olduğunu belirtirken şu duyuruyu yaptı;

Doğan Hakyemez kimdir?

Doğan Hakyemez bir röportajında ''1950 yılında doğdum. 67 yaşındayım. 1963 yılında basketbola başladım 1986 yılına kadar DSİ Spor, Şekerspor, Eczacıbaşı, Galatasaray, Efes Pilsen ve Karşıyaka formalarını giydim. 181 kez Milli Takım forması giydim ve takım kaptanlığı yaptım. Daha sonra 20 yıl boyunca Fenerbahçe, Ülker, Efes Pilsen, Galatasaray ve Milli Takım’ı çalıştırdım. Bu arada Antalya Büyükşehir Belediye ve Trabzonspor takımlarını 2. Lig’den 1. Lig’e çıkartmış biriyim. Şimdi de Antalyaspor’u 1. Lig’e çıkartmak için çaba göstermekteyim.'' sözleriyle kendini anlatmıştı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar