TRT1 CANLI İZLE - Bayern Münih Beşiktaş şifresiz izle - Bayern Münih Beşiktaş canlı izle

Bayern Münih Beşiktaş maçı ile Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Bayern Münih Beşiktaş karşılaşacak. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta? Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda? Bayern Münih Beşiktaş maçı canlı şifresiz mi yayınlanacak?

TRT1 CANLI İZLE - Bayern Münih Beşiktaş şifresiz izle - Bayern Münih Beşiktaş canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
20 Şubat 2018 Salı 03:00

Bayern Münih Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Son 16 turunun ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak. Beşiktaş deplasmanda avantaj peşinde koşarken, Bayern Münih kendi evinde taraftarının da destegiyle maçı kazanmanın peşinde olacak. Peki Bayern Münih Beşiktaş maçı şifresiz mi yayınlanacak? Bayern Münih Beşiktaş maçı hangi kanalda? Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta gibi soruların tüm yanıtları haberimizde.

Bayern Münih Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Almanya temsilcisi Bayern Münih'e konuk olacak. 

Beşiktaş Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı TSİ 22.45'te Allianz Arena'da oynanacak. Bayern Münih Beşiktaş maçı TRT1 ekranlarından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Bayern Münih Beşiktaş maçı canlı izle (Tıklayınız)

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonunda G Grubu'nu lider olarak tamamlayan siyah-beyazlı ekip, B Grubu'nu ikinci sırada bitirerek son 16 turunda mücadele etme hakkını elde eden rakibi karşısında avantaj arayacak.

Bayern Münih Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Bayern Münih: Ulreich; Kimmich, Hummels, Boateng, Alaba; Vidal, Javi Martínez, James Rodríguez, Coman, Müller; Lewandowski

Beşiktaş: Fabri; Gökhan Gönül, Pepe, Medel, Adriano; Hutchinson, Oğuzhan; Quaresma, Talisca, Babel; Vágner Love

Beşiktaş Bayern Münih maçını Rumen hakem yönetecek

İki takım arasındaki karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan görev yapacak.

Hategan'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Octavian Șovre ve Sebastian Gheorghe gerçekleştirecek. Karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlik görevlerini aynı ülkeden Istvan Kovacs ile Sebastian Coltescu, dördüncü hakemliğini ise Radu Ghinguleac üstlenecek.

Rumen hakem Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

Başkan Orman'dan Bayern Münih Beşiktaş maçı hakemi yorumu

"Takım kadromuz tam olarak sahada. Sakat oyuncumuz yok. Oyuncularımın morali iyi. Tabii biraz Atiker Konyaspor maçına üzüntülüler ama her karşılaşma bittikten sonra yeni bir mücadele başlıyor. Futbol şansı yanımızda olsun. Allah'tan Bayern Münih maçında yabancı bir hakem var. Hakem hakkında endişem yok. İnşallah güzel bir maç olacak."

Bayern Münih - Beşiktaş maçını yönetecek olan hakem Hategan, 2010-2011 sezonunda Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki'yi 2-0 yendiği maçta görev yapmıştı.

Şenol Güneş: Bayern Münih'i olabildiğince zorlamak istiyoruz

Şampiyonlar Ligi ikinci turunda yarın deplasmanda Bayern Münih ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç öncesinde UEFA'nın resmi sitesine bir röportaj verdi.

"Bayern'in turun favorisi olduğunun farkındayız." diyen tecrübeli teknik adam, "Bu, bizim için zorlu bir test olacak ancak onları mümkün olabildiğince zorlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Bavyera devini eleyebileceğini de söyleyen Güneş, "Ancak bu, onlardan daha iyi bir takım olduğumuzu göstermez. Bunun için iyi çalışmak zorundayız." şeklinde konuştu.

Güneş, Alman ekibinin kadrosundaki bütün oyuncuların dünya yıldızı olduğunu belirtirken "Fakat biz de çok iyi oyunculara sahibiz. Oyuncularımdan yalnızca neler yapabildiklerini, becerilerini ve karakterlerini göstermelerini istiyorum." dedi.

Başarılı teknik adam, elenmeleri hâlinde ne olacağına yönelik soruyaysa "Turu geçersek bu, elbette fantastik olur. Ancak elenirsek de dünyanın soru değil." yanıtını verdi.

Bayern Münih Beşiktaş'ı daha önce 2 kere yendi

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Almanya'da karşılacak Bayern Münih ile Beşiktaş, bu turnuvada daha önce bir kez daha karşı karşıya geldiler. 1997-1998 Şampiyonlar Ligi döneminde gruplarda oynanan karşılaşmalarda Bayern Münih, her iki maçı da 2-0 aynı skorla kazandı.

Beşiktaş'tan Şampiyonlar Ligi'nde yenilmezlik serisi

Siyah-beyazlı ekip, Avrupa kupalarında son 7 maçını kaybetmedi.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Olympique Lyon'u İstanbul'da 2-1 mağlup ederek 7 maçlık yenilmezlik serisini başlatan Beşiktaş, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Talisca son 2 maçta boş geçmedi

Talisca, Şampiyonlar Ligi'ndeki son 2 karşılaşmayı boş geçmedi.

Grup mücadelesinde başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş'a, Talisca da golleriyle büyük katkı verdi. Gruptaki 6 maçta 4 gol kaydeden Talisca, bunların 2'sini son 2 mücadelede attı.

Beşiktaş Talisca'nın gol attığı maçlarda kaybetmiyor

Beşiktaş, geçen sezondan beri kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Talisca'nın gol attığı Avrupa kupası maçlarında rakiplerine mağlup olmadı.

Siyah-beyazlı takım, Talisca'nın 7 gol attığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Talisca 1 gol daha atarsa Demba Ba'yı yakalıyor

Talisca, Bayern Münih karşısında bir gol attığı takdirde Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında 8 gol atan Demba Ba'yı yakalayacak.

Brezilyalı oyuncu, Alman ekibinin filelerini 2 kez havalandırırsa 9 golü bulunan Daniel Pancu'nun sayısına ulaşacak

Quaresma'nın gol hasreti bitecek mi?

Avrupa kupalarında Beşiktaş'ın en golcü oyuncularından biri konumunda bulunan Quaresma, Bayern Münih karşısında gol hasretini sonlandırmak için sahaya çıkacak.

Siyah-beyazlı takımın Avrupa'da yaptığı karşılaşmalarda 11 kez fileleri havalandıran Portekizli oyuncu, bu kulvarda uzun süredir suskunluk yaşıyor. Beşiktaş formasıyla Avrupa'daki son golünü 23 Kasım 2016'da Benfica ile İstanbul'da oynanan ve 3-3 biten karşılaşmada penaltıdan atan Quaresma, üst üste 13 maçtır bu sevinci yaşayamıyor. Tecrübeli oyuncu, Bayern Münih'e gol attığı takdirde bu uzun süreli suskunluğunu da bozmuş olacak.

Beşiktaş'ta 3 futbolcu kart sınırında

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, yarın Allianz-Arena'da Alman devi Bayern Münih'in konuğu olacak. Bu maç öncesi teknik direktör Şenol Güneş kafasında ilk 11'in büyük bir bölümünü belirledi.

Ancak Güneş'i düşündüren bir konu daha var: Ceza sınırındaki futbolcular... Siyah beyazlıların Devler Ligi'ndeki grup aşamasında oynadığı maçlarda gördükleri sarı kartlar sonrası sınıra gelen 3 futbolcu bulunuyor. Bu isimler arasında hafta sonunda oynanan Konyaspor maçında tartışmalı bir sarı kart görerek Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Talisca da bulunuyor. Brezilyalı yıldız, ilk maçta sarı kart görmesi durumunda Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmaya çıkamayacak. Tecrübeli teknik adamın, genç futbolcuyu ilk maçta 11'de oynatması bekleniyor.

Diğer iki isim ise Caner Erkin ve Tolgay Arslan. Kartal'ın iki futbolcusu da yarınki maçta yedek soyunacağı belirtildi. Şenol hocanın ikinci yarıda oyuna alma ihtimali yüksek olan futbolculardan ikisi Caner ve Tolgay. Yarın oynanacak maçta da görev almaları ve kart görmeleri durumunda 14 Mart'ta Vodafone Park'ta oynanacak rövanş maçında yer alamayacaklar.

Vagner Love ve Vida forma şansı için beklemede

Beşiktaş'ta devre arası transferlerinden Vagner Love ve Domagoj Vida, siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçı heyecanını yaşamak için teknik direktör Şenol Güneş'ten şans bekleyecek.

Siyah-beyazlı ekibin bir başka devre arası transferi Cyle Larin'in, UEFA'ya verilen listede yer almasına rağmen yarınki mücadelede oynaması beklenmiyor.

Pepe ve Negredo'dan Lewandowski’ye telefon

Beşiktaş ve Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde ortak bir çalışmaya imza attı. Pepe ve Negredo, Alman ekibinin yıldızı Lewandowski’yi aradı, ’Come to Beşiktaş’ dedi.Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu öncesinde Beşiktaş ile Bayern Münih, ortak bir çalışmaya imza attı. Siyah-beyazlıların yıldız isimleri Negredo ve Pepe, Bayern Münih’in Polonyalı yıldızı Lewandowski’yi aradı. Lewandowski’nin telefonda arayan kişi olarak Beşiktaş ismi çıkarken, telefonun melodisi ise Şampiyonlar Ligi müziği olarak çaldı. Pepe, Lewandowski’ye "Merhaba ben Pepe. Sizi Vadofane Park’ta bekliyoruz. Come to Beşiktaş" derken, Lewandowski de Pepe’ye aynı şekilde yanıt vererek, "Evet tabii ki biz Beşiktaş’a geleceğiz. Fakat önce sizi Allianz Arena’ya bekliyoruz" cevabını verdi. Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih-Beşiktaş maçı öncesi çekilen bu videoyla iki takım arasındaki dostluk ilişkileri de mesafe kat etmiş oldu.

Beşiktaş Bayern Münih maçı antreman notları

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile Salı günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı. Top kontrolü, pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik çalışmasının yer aldığı program, yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Bayern Münih taraftarından protesto

Bayern Münih-Beşiktaş maçı için artık geri sayıma geçilirken, Alman ekibinin taraftarları deplasman seyircisi ve kendilerine uygulanan yaptırımlarla ilgili protestolar yapmaya başladı. UEFA’dan 1 yıl ertelemeli men cezası bulunan siyah-beyazlılar, tedbiren kendi seyircisinin Allianz Arena’ya alınmamasını istemiş, bunun üzerine Bayern Kulübü deplasman tribününü kapamıştı.

Kendi taraftarlarına da bir uyarıda bulunarak ellerindeki biletleri Türk seyircilere devretmemeleri konusunda uyarmıştı. Kırmızı-beyazlı ekibin taraftarlarının buna verdiği yanıt sert oldu. Schalke maçında kale arkasında dev bir pankart açan Bayern taraftarı kulübün tavrını protesto etti, durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Açılan pankartta şu ifadeler yer alıyordu: “Demek misafir taraftarları yasaklıyor, kendi taraftarınızı tehdit ediyorsunuz! Bayern ailesine böyle davranmak yakışıyor mu?”

Bayern Münih taraftar derneklerinden yapılan açıklamada Beşiktaş taraftarının Allianz Arena’da olmaları gerektiği belirtildi. Ayrıca siyah-beyazlıların Avrupa’dan men cezasına da göndermede bulunularak, Lyon’da bir grup taraftarın yaptığı işlerin faturasının tüm Beşiktaşlılara kesilmesinin doğru olmadığı, masum siyah-beyazlı taraftarların maça alınması gerektiği belirtildi.

'Süper Bilgisayar'ın Bayern Münih Beşiktaş maçı tahmini

İngiltere'de Süper bilgisayar SAM Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki eşleşmelerin sonuçlarını tahmin etti. İşte Liverpool Üniversitesi tarafından geliştirilen yapay zekanın veri analizleri ışığındaki tahminleri...

University of Liverpool tarafından geliştirilen Süper Bilgisayar (SAM: Sports Analytics Machine) isabetli tahminleriyle tanınıyor. Ünlü futbol araştırma ve istatistik analizi profesörü Ian McHale tarafından geliştirilen süper bilgisayar SAM özellikle Ingiltere Premiere ligindeki yüksek isabet oranlarıyla bahisçilerin sıkça tahminlerine baktığı bir veri analiz kaynağı.

İşte Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen temsilcimiz Beşiktaş'ın maçlarının tahminlerinin de aralarında olduğu eşleşme sonuçları... Süper Bilgisayar SAM'in tahminleri....

1'inci maç: Bayern Münih 3 - 0 Beşiktaş
2'inci maç: Beşiktaş 1 - 1 Bayern Münih

Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesini de tahmin eden süper bilgisayar Alman devinin turu geçeceğini tahmin etti. 20 Şubat'ta Almanya'da oynanacak olan ilk karşılaşmayı 3-0 Bayern'in kazanacağını tahmin eden süper bilgisayar, İstanbul'da oynanacak karşılaşmanın da 1-1 sonuçlanacağını tahmin etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar