Fouad Bachirou'nun menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi

Atiba Hutchinson'ın ilerleyen yaşı nedeniyle ön libero transferi için kolları sıvayan Beşiktaş'ın Malmö'de forma giyen Fouad Bachirou'nun transferi için görüşmelere başladığı öğrenildi

Fouad Bachirou'nun menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi - Sayfa 1

Atiba Hutchinson'ın ilerleyen yaşı nedeniyle ön libero transferi için kolları sıvayan Beşiktaş'ın Malmö'de forma giyen Fouad Bachirou'nun transferi için harekete geçtiği öğrenildi.

1 8
 
Fouad Bachirou'nun menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi - Sayfa 2

İsveç'te yayım yapan Expressen gazetesinin haberine göre 29 yaşındaki Komorlu futbolcunun menajeri Blash Hosseini, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelerek Beşiktaş Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi ile bir görüşme gerçekleştirdi.

2 8
 
Fouad Bachirou'nun menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi - Sayfa 3

Siyah Beyazlılar'ın birkaç ay önce gündemine aldığı ifade edilen Bachirou da gazeteye verdiği demeçte Beşiktaş'ın kendisine olan ilgisini doğrularken olası bir transfere de göz kırptı. İşte Komorlu oyuncunun o sözleri:

3 8
 
Fouad Bachirou'nun menajeri Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldi - Sayfa 4

"Beşiktaş'ın benimle ilgilendiğini arkadaşlarım vasıtasıyla duydum. Ancak bu ilginin ne kadar somut olduğuna ilişkin hiçbir fikrim yok. Benim için çok onur verici bir şey olsa da bana ulaşan bir şey olmadı. Dürüst olmak gerekirse bu konuyla ilgili daha fazla bir şey bilmiyorum.

4 8