Trabzonspor'da hedef Avrupa

Sahasında Antalyaspor'u ağırlayan bordo-mavililer, 3 puanı 4 golle alıp, 3'te 3 yaptı. Avrupa için "Ben de varım" dedi.

Trabzonspor'da hedef Avrupa
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
6 Nisan 2019 Cumartesi 10:19

Milli aranın ardından Antalyaspor'u ağırlayan Trabzonspor rahat kazandı. Maçta geriye düşmesine rağmen, rakip takımı sahasına hapsedip 4 gollü rahat bir galibiyet aldı. 

GERİDEN GELDİ

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın 9. dakikasında Antalyaspor, Doukara'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Trabzonspor'da Olcay Şahan'ın ortasında Nwakaeme, kaleye yakın bölgeden topu ağlarla buluşturdu, skor 1-1'e geldi. İlk yarı 1-1 sona erdi. Trabzonspor, 58. dakikada Ekuban'ın golüyle Antalyaspor karşısında 2-1 öne geçti. 67. dakikada Bordo-Mavili ekip farkı ikiye çıkarttı. İlk golün asistini yapan Olcay Şahan, attığı golle takımını 3-1 öne geçirdi. Trabzonspor'da son dakikalarda oyuna giren Murat attığı golle farkı 3'e çıkardı ve maçın skorunu belirledi.

ALT YAPIDA BÜYÜK CEVHERLER OLDUĞUNU AVRUPAYA GÖSTERECEĞİZ

Son dakikalarda oyuna giren ve 90+4'te skoru ilan eden golü atan 1999 doğumlu Murat Cem Akpınar, "Şu an gerçekten inanılmaz duygular yaşıyorum. Hocam şans verdiği için teşekkür ederim. Altyapıda ne büyük cevherler olduğunu önce Türkiye'ye sonra Avrupa'ya göstereceğiz inşallah. Altyapıda beraber oynadığımız için arkadaşlığımız eski. Onlar gol atınca kendim atmış gibi seviniyorum" açıklamasını yaptı.

PEREİRA VE ABDÜLKADİR ÖMÜR UZUN SÜRE SONRA KADRODA

Trabzonspor’da ligin 18’nci haftasındaki Medipol Başakşehir maçında sakatlanan Joao Pereira ile sakatlığı nedeniyle son 4 lig maçında forma giyemeyen Abdülkadir Ömür, Antalyaspor maçıyla takıma geri döndüler. Sağ bek oyuncusu Pereira 75, genç isim Abdülkadir Ömür ise 42 gün sonra kadroda yer aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar