Trabzonspor, Galatasaray'dan özür diledi

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Galatasaray maçının ardından skorbord tabelasında yazan 'Artık sarmıyor' ifadeleri için Galatasaray camiasından özür diledi.

Trabzonspor, Galatasaray'dan özür diledi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
2 Eylül 2018 Pazar 16:42

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maç bitiminde skorbordda yer alan, "Artık sarmıyor." şeklindeki ifadelere açıklık getirdi.

Hacısalioğlu, “Biz, camia olarak asla bu davranışları tasvip etmeyiz. Bu davranışlar, Trabzonspor gibi büyük bir kulübe yakışmaz. Çünkü biz, sadece sahada değil, gönüllerde de şampiyon olmayı hedefliyoruz. Bilinmeli ki konu incelenecek ve tekerrür etmemesi için her türlü önlem alınacaktır. Bu konuyla ilgili Galatasaray camiasından özür dileriz. Maalesef Türkiye'de bunlar çok yaşandı ama bizde olmaması lazım. Sadece bizim değil her kulübün bu yanlışları düzeltmesi gerekir." diye konuştu.

"Transfer Öncesi Şota'dan Görüş Aldık"

Trabzonspor’un transferleri hakkında açıklamalarda bulunan Asbaşkan Hacısalihoğlu, Galatasaray karşısında 2 gol atıp, 1 de asist yaparak etkili performans ortaya koyan Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme'nin, izleme komiteleri tarafından tespit edilen bir oyuncu olduğunu aktarırken, transferi öncesi kendisiyle ilgili Şota Arveladze'den de görüş aldıklarını aktardı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar