Medipol Başakşehir Trabzonspor deplasmanından 3 puanla döndü

Spor Toto Süper Lig’in 18. Haftasında Trabzonspor evinde Medipol Başakşehir’e 4-2 mağlup oldu. Medipol Başakşehir’in gollerini İrfan Kahveci, Clichy, Ekuban (KK) Edin Visca kaydederken Trabzonspor’un gollerini ise Ekuban ve Yusuf attı.

Medipol Başakşehir Trabzonspor deplasmanından 3 puanla döndü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
20 Ocak 2019 Pazar 18:11

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor taraftarı önünde MedipolBaşakşehir ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Medipol Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 mağlup etti.

Medipol Başakşehir'in gollerini 32. dakikada İrfan Can Kahveci, 42. dakikada Gael Clichy, 48. dakikada kendi kalesine Ekuban, 86. dakikada Edin Visca kaydetti. Trabzonspor'un gollerini ise 49. dakikada Ekuban, 80. dakikada Yusuf Yazıcı attı.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, Süper Lig'de puanını 38'e çıkarmayı başardı. Trabzonspor ise ligde 29 puanda kaldı.Trabzonspor, bir sonraki hafta deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Medipol Başakşehir ise gelecek hafta sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Eksik oyuncu sayısı fazla olan Trabzonspor'da, Medipol Başakşehir maçında 21 kişilik kadro kontenjanı doldurulamadı. 19 kişilik oyuncu kadrosuyla maça çıkan bordo-mavililerde, devre arası A takıma dahil edilen isimlerden sadece Ali Osman Karnapoğlu ile Berkay Sefa Kara listede yer aldı.

Yeni transfer Robinho ilk resmi maçına çıktı

Medipol Başakşehir'de yeni transferlerden Serdar Taşçı maç kadrosunda bulunmazken, Robinho ilk 11'de yer aldı. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda Hatayspor ile oynanan maçta sonradan oyuna dahil olan Robinho, bu maçta Adebayor'un yerine 11'de forma giydi.

TRABZONSPOR 2-4 BAŞAKŞEHİR

STAT: Medical Park Stadı
HAKEM: Halil Umut Meler
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN Sports 1

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Kamil Ahmet, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

BAŞAKŞEHİR: Mert, Caiçara, Epureanu, Mahmut, Clichy, İrfan, Emre, Visca, Mossoro, Arda, Robinho
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar