Fatih Terim maçın hakemine isyan etti: ‘Korkaksanız bu işi yapmayın!’

Fenerbahçe' ye konuk olan Galatasaray maçı sonrası hakem hataları tartışma konusu oldu. Hakemleri çok sert eleştiren Fatih Terim, " ‘Korkaksanız bu işi yapmayın!’ dedi.

Fatih Terim maçın hakemine isyan etti: ‘Korkaksanız bu işi yapmayın!’
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Nisan 2019 Pazartesi 11:33

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe' ye konuk olan Galatasaray maçı sonrası hakem hataları tartışma konusu oldu. Hakemleri çok sert eleştiren Fatih Terim, " ‘Korkaksanız bu işi yapmayın!’ dedi. Hakem Ali Palabıyık ve özellikle VAR koltuğunda oturan Bülent Yıldırım’a yüklenen Fatih Terim, “Bu sene enteresan şeyler oluyor. Kelimeleri seçerek ifade etmek istiyorum ama biz iyi oynamışız, kötü oynamışız seni ilgilendirmez… Sen o faulü vereceksin, sen VAR’a gideceksin, Bülent Yıldırım, sen çağıracaksın, Mehmet Topal’ın pozisyonunu söyleyeceksin. Korkaksanız bu işi yapmayın. Bu nedir yahu?” şeklinde çok sert açıklamalarda bulundu.

Rahat kazanacağımız bir maçı berabere bitirdik

“Açıkçası kazanmamız gereken bir maçtı. 11’e 11 iken pozisyon vermedik. Rakip 10 kişiyken oyunun hakimiydik ama maalesef pozisyon bulamadık. Daha çok pozisyon bulmalıydık. Fenerbahçe daha da eksik kalabilirdi. Olmadı. Bir anlık aşırı güven ve konsantrasyon bozukluğu gole sebep oldu. Rahat kazanacağımız bir maçı berabere bitirdik. Üzgünüm” 

Olan hep Galatasaray’a oluyor

"Herhangi bir şey söylesem ceza yiyorum. Herkes konuşuyor ama bir şey olduğu yok. Olan hep Galatasaray’a oluyor, herkes susuyor. Bir tek ben konuşuyorum, ben de ceza yiyorum. O yüzden onlara da fırsat vermek istemiyorum… Benim rakipler ile bir işim yok. Gelenek bozulmamış, yenememişiz falan… Burada unutulmaz anlar yaşadık onu önemsiyorum ben… Bu sene hep mi bize denk geliyor. Bunları da bahane olarak kullanmak hoşuma gitmiyor. Ama 1. haftadan beri yapıyorsunuz zaten başkan, oyuncular, ben… Hepimiz ceza yedik…

Biz tarihte güzel anılar yaşadık burada

 “Gelenek bozulmadı gibi söylemleri önemsemem. Biz tarihte güzel anılar yaşadık burada. Bir galibiyet olsa ne olacak. Ben onları çok önemsemiyorum” 

Hiçbir şey kaybedilmiş değil

“Sonuna kadar kovalayacağız. Sonuna kadar pes etmeyeceğimizi hep söylüyorum. Ama burada iki puan bırakmak beni çok üzdü. Bugün üç puanın rakamsal olarak yukarıya yaklaşmasının yanında psikolojik olarak da önemi vardı. Ama olmadı. Zaten olma imkanı da yoktu gibi görüyorum. Bu net. O yüzden çok üzgünüm. Ama 6 maçımız varsa 18 puan var demektir. Biz de bunları almak için elimizden geleni yapacağız. Hiçbir şey kaybedilmiş değil”

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar