Şenol Güneş: Yabancı sayısı azalmalı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında yabancı sayısının azaltılması gerektiğini söyledi.

Şenol Güneş: Yabancı sayısı azalmalı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
11 Eylül 2018 Salı 15:17

Fikret Orman ile arasının gergim olduğu iddiaları hakkında konuşan Güneş, “Zaman zaman düşüncelerim çarpıtılarak başka yerlere çekildiğini de biliyorum. 'Başkan yokken toplantı yaptı' deniyor, böyle bir şey olmadı. Başkan ile görüştüm. Buraya uğradığını biliyorum. Tabii gelebilir. Başkan buranın sahibi. Bizde ip de yok, gerilme de yok." ifadelerini kulandı

“Yabancı sayısı azaltılmalı”

Yabancı sayısıyla ilgili de konuşan Güneşşu açıklamaları yaptı:

"Yabancı için kriterler çıkmıştı biliyorsunuz. Bana o gün sordular. 14 doğum tarihi mi dedim. Saygı duyduk, kurallara uyduk. Bizde fikirler var ama uygulama ve denetim sıkıntısı var. O zaman Fatih Hoca, futbol direktörü olduğu için görüşlerini belirtti. Ben hala sayının azalması gerektiğini söylüyorum. Olabilir, karar aldılar. Biz de uyduk.

Kararı ben vermiyorum ama düşüncemi de söylüyorum. Ne dendi? Teşvik üzerinden getirildi, uygulandı mı? Asla uygulanmadı. Bugün 14 de sakıncalı, serbest olsun. Ne kalıyor geriye? Fatih Hoca'nın zamanında çok eski, yapılyordu. Benim zamanımda da yapılıyordu. Ama ben bunlara konuşmadım. Yabancı konusunda ben bir yanlış yapmadım."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar