Şenol Güneş ve Tudor'dan derbi yorumu

Beşiktaş, Galatasaray maçı sonrasında teknik direktörler açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş ve Tudor'dan derbi yorumu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
2 Aralık 2017 Cumartesi 22:04

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında yaptığı basın toplantısında "Takım stad ve atmosferden etkilendi" dedi.

Beşiktaş'ın hak ederek kazandığını ifade eden Tudor, "Beşiktaş iyi oynadı, biz iyi oynayamadık, Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Bugün iyi oynamadık. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Bugün kendimiz değildik, kazanabilirsin, kaybedebilirsin ama kendin olmak zorundasın. Biz kendimiz değildik. Kendi oyuncularımızın stattan, atmosferden etkilendiğini gördüm, bu durumdan da bu memnun değilim" dedi.

"Oyuncularım ile gurur duyuyorum"

Futbolcurı ile gurur duyduğunu ifade eden Güneş, "Bugün alanı iyi paylaştık, hak ettiğimiz bir galibiyet aldı. Başkan ve yönetimi tebrik ediyorum, bugünleri hazırladığı için. Oyuncularım ile gurur duyuyorum, hatalarımızın az olduğu, doğrularımızın fazla olduğu bir maçı oynadık. Maçların sonuçlarının ne olacağını kimse bilmez ama bugün ne düşünüyorsak o oldu. Futbolcularımızın mücadelesi için hangi kelimeyi kullansam, yerini dolduramam" dedi.

Beşiktaş'ın puan ortalaması olarak başarısız olduğunu ifade eden Güneş, "Alttan gelen takımlar var, onlar ile de rekabet halindeyiz. Puan ortalamamız düştü, bu anlamda çok başarılı değiliz ama daha fazla çalışarak toparlanacağız, bunu yapmak ve puan ortalamamızı düzeltmek zorundayız. Elimizde Talisca ve Negredo gibi oyuncular da vardı ama öncelikli olarak oyunu kontrol altına almak istedik, Oğuzhan gayet iyi oynadı ve birçok pozisyon bulduk. Oğuzhan, Tolgay ve Atiba ilk yarıda aynı pozisyona doğru kayınca belirli bölgelerde yığılma oldu. Elimizde oyuncular vardı ancak buna ihtiyaç duymadım" şeklinde konuştu.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar