Şenol Güneş: Hıncal Uluç içerik olarak boştur

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Güneş, Hıncal Uluç için, "İçerik olarak boştur ama güzel yazar" ifadesini kullandı

Şenol Güneş: Hıncal Uluç içerik olarak boştur - Sayfa 1

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 'Marka ve Spor Zirvesi 2017'de konuşma yaptı. Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, Fenerbahçe maçı, Hıncal Uluç, takımın durumu ve medyada çıkan haberlere dair değerlendirmelerde bulundu.

İŞTE ŞENOL GÜNEŞ'İN AÇIKLAMALARI:

1 15
 
Şenol Güneş: Hıncal Uluç içerik olarak boştur - Sayfa 2

Zaman zaman patlamalarım olur ama içime atıyorum. Görüntülerim gergin oluyor. Fenerbahçe maçında olan, gergin maçtı. Penaltı, gol her şeye olumsuz sözlere bir şey demedim. Ama inanın orada ne dediğimi hatırlamıyorum. Basit bir faulde hakemin niyetini okuyarak yanlış yaptım ve sinirlendim. 'Artistik yapılan bir faulü nasıl verdin' diye sinirlendikten sonra arkamı dönüp söylediklerimi hatırlamıyorum.

2 15
 
Şenol Güneş: Hıncal Uluç içerik olarak boştur - Sayfa 3

 Sonra bunu izledim ve üzüldüm. Ceza aldım, ben kendime de ceza verdim. Üstelik de söylediklerimi hatırlamıyorum. 10-15 gün bu olay konuşuldu. Sonrasında çok fazla ceza almamı isteyenler oldu. Ceza aldığım maçta puan kaybettik. Daha fazla ceza alıp, daha fazla konuşmak istiyorlar. Artık aklımıza kötü söz gelince numara koyarız. Mesela 101, 102 diyeceğiz. Hem kötü söz, hem de ceza almamış oluruz. 

3 15
 
Şenol Güneş: Hıncal Uluç içerik olarak boştur - Sayfa 4

Bizde insanların aldığı paralar çok konuşuluyor. Milli Takım'da prim konuşuluyor. Herkes muhasebeci oldu. Bizim işimiz taraftarı memnun etmek. İşini yapıyorsa bırakın alsın. Biz işimizi iyi yapmalıyız. Oynarken önce kendimiz keyif almalıyız. 

4 15