Robinho sağlık kontrolünden geçti! Sivasspor haberleri! Sivas haber!

Süper Lig’de mücadele eden Demir Grup Sivasspor’a transfer olan Robinho sağlık kontrolünden geçti. Sivasspor haberleri! Son dakika Sivas haberleri…

Robinho sağlık kontrolünden geçti! Sivasspor haberleri! Sivas haber!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
23 Ocak 2018 Salı 16:15

Sivasspor Roberto Carlos’un sayesinde renklerine kattığı Robinho’yu sağlık kontrolüne soktu.

Kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Brezilyalı yıldız futbolcu Robinho, Medicana Sivas Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Robinho'nun kardiyoloji, ortopedi, iç hastalıkları, genel cerrahi, göz hastalıkları ve ağız diş polikliniklerinde muayenesi gerçekleştirildi. Muayenelerinin ardından kardiyak testleri ve detaylı kan tetkikleri yapılan Robinho hasta ve hasta yakınları tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. Vatandaşlar yıldız oyuncuyla fotoğraf çektirdi.

Hastane içindeki led ekranları "Welcome to Sivasspor" yazılı görseller ile donatan hastane yönetimi yıldız futbolcuya "hoş geldin" mesajı verdi.

Sivasspor'un prensip anlaşmasına vardığı 33 yaşındaki Robinho Sivas'a geldi. İstanbul'dan tarifeli uçakla ailesiyle birlikte Sivas'a gelen Robinho'yu Asbaşkan Faruk Taşseten ve bazı yöneticiler karşıladı. Robinho'yu Nuri Demirağ Havalima'nında bekleyen taraftarlar Brezilyalı oyuncuya sevgi gösterilerinde bulunarak tezahüratlar yaptı. Meşaleler yakan taraftarların yoğun ilgisi arasında Brezilyalı oyuncu kendisini bekleyen araca binmekte zorluk yaşadı.

Havalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Robinho, "Bana anlatılan projeden oldukça etkilendim. Benim için çok doğru bir adım olduğunu düşünüyorum. Çok mutluyum. Bu kadar soğuk bir havaya rağmen beni karşılamaya gelenlere teşekkür ediyorum. Sabırsızlıkla kulübe gitmeyi bekliyorum" dedi.

Brezilyalı yıldız transfer sürecinde Roberto Carlos ve Cicinho ile konuştuğunu söyledi.

Robinho, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda düzenlenecek imza töreninin ardından kendisini 1.5 yıllığına kırmızı-beyazlı formaya bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar