Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi?

Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi? Sorusu Beşiktaş'ın Brezilyalı Rafael da Silva transferinde mutlu sona yaklaşması sonrası merak konusu oldu. Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
11 Haziran 2018 Pazartesi 22:20

Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi? Sorusu  Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcu Rafael da Silva transferini bitirmeye çok yakın olduğu yönünde çıkan haberler sonrası merak konusu oldu. Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilrsiniz. Beşiktaş yönetimi, yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş’in ‘Gökhan Gönül’e alternatif bir oyuncu almalıyız’ raporu doğrultusunda Rafael da Silva ile görüşmelerine başlamıştı. İşte Lyon Rafael da Silva için Beşiktaş’tan ne kadar bonservis bedeli istedi? Sorusunun yanıtı.

Rafael da Silva'nın bonservis bedeli ne kadar?

Siyah-beyazlı yönetimin Brezilyalı oyuncu konusunda yaptığı girişimler geçtiğimiz hafta Fransız medyasından L’equipe gazetesinde haber olarak yer almış ve Beşiktaş’ın teklifinin yetersiz olduğu ifade edilmişti. Siyah-beyazlı yönetim, 2.5 milyon Euro’luk bonservis önerirken Lyon’un 5 milyon Euro istediği konuşuluyor. Yıldız futbolcunun ise Beşiktaş’tan yıllık 2.2 milyon Euro civarında bir para talep ettiği öğrenildi. Transfer komitesi üyeleri listesindeki bir çok sağ bek adayı ile görüşmelerini sürdürürken Brezilyalı oyuncunun listenin ilk sırasında yer aldığı dile getirildi.

Rafael da Silva neden gözden düştü?

2015 yılında Manchester United’den kadroya dahil edilen Brezilyalı oyuncu, üç sezondur Lyon’da forma giyiyor. Her sezon ligde ortalama 25 maç civarında forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, 2017-2018 sezonunda 24 maçta 1 gol attı ve asist yaptı. Fransız ekibinin yeni sezonda sağ beke Nantes’ten Leo Dubois ve yine sağ bekte oynayan Kenny Tete’nin sözleşmesinin 2021 yılına kadar uzatılmasının ardından Rafael da Silva’nın gözden düştüğü öne sürüldü.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar