Radamel Falcoa oynayacak mı? İşte Galatasaray’ın Real Madrid 11’i !

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü haftasında Galatasaray sahasında İspanyol takımı Real Madrid'i konuk edecek. İşte Galatasaray-Real Madrid muhtemel 11'leri...

Radamel Falcoa oynayacak mı? İşte Galatasaray’ın Real Madrid 11’i !
Son Güncelleme: 21 Ekim 2019 Pazartesi 12:13
21 Ekim 2019 Pazartesi 10:48

 İlk iki maçından sadece 1 puan çıkartabilen Galatasaray taraftarı önünde Real Madrid'i mağlup etmek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda Falcao'nun bu karşılaşmada forma giymesi zor görünüyor. Galatasaray her zamanki gibi bu karşılaşmada da taraftarının performansına güveniyor.

Sivasspor’u devirip, ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretine son veren Sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi’nde de ilk iki hedefi için yarın taraftarın önünde kazanmak zorunda. Fatih Terim gece gündüz bu 90 dakikayı düşünürken, sahaya süreceği kadroyu ve oyun planını büyük ölçüde belirledi. PSG maçında yenilmesine rağmen sezonun belki de en iyi futbolunu sergileyen Galatasaray, bu oyunun da üstüne çıkıp yarın Real Madrid’i yıkmak istiyor.

Maçın başından sonuna kadar oyuncularından tam konsantrasyon isteyen Terim, tribün desteğiyle birlikte rakibine baskı kuracak. Terim, erken atılacak bir golün büyük avantaj sağlayacağı görüşünde. Grupta 1 puanı bulunan Galatasaray kazanması halinde puanını 4 yapacak ve iddialı duruma gelecek. Grubun diğer maçında ise 2 puanlı Brugge, lider PSG’yi (6 puan) konuk ediyor.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i

Muslera, Marıano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Belhanda, Babel, Feghouli, Andone

Real Madrid’in muhtemel 11’i

Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, İsco, Hazard, Vinicius Jr., Benzema

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar