Quaresma transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu

Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Quaresma'dan açıklama geldi. Portekizli yıldız isim, "Benim kulüple bir yıllık daha sözleşmem var. İmzamın arkasındayım. Ancak kulübüm ne kadar verir bilmiyorum" dedi.

Quaresma transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
16 Mayıs 2019 Perşembe 10:06

Yeni sezonda Beşiktaş'ta devam etmesi konusunda belirsizlik bulunan Ricardo Quaresma, konuyla ilgili soruları yanıtlarken, kendisi açısından bir sorun bulunmadığını söyledi.

Atıığım imzanın sonuna kadar arkasındayım

Yıldız oyuncu, kulübü Beşiktaş ile sözleşmesinin bir yıl daha devam ettiğini vurgulayarak, "Ortada benim attığım bir imza var. Bu imzanın sonuna kadar arkasındayım. Ancak sadece benim istememle bir şey olmaz. Kulübüm benim hakkımda bir karar verecek. Bu karar hangi yönde olursa olsun bana düşen, saygı duymak olacaktır" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı istiyoruz

Beşiktaş'taki ortamın çok iyi olduğunu, ailesiyle birlikte siyah beyazlı takımdan ve Türkiye'den çok memnun olduklarını belirten Portekizli futbolcu şöyle devam etti:

"Buradaki arkadaşlık bizim için en büyük itici güç. Bu sayede önemli başarılar kazandık. Şimdi de ligin sonuna kadar kazanarak sıralamadaki yerimizi bekleyeceğiz. Trabzonspor ile oynayacağımız zor bir maç var. Hep birlikte buna odaklandık. Oradan da 3 puanla ayrılıp rakiplerimizin durumuna bakacağız. En azından sezon sonunda Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı istiyoruz"

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar