PFDK’dan Fatih Terim kararı

Ziraat Türkiye kupası yarı final rövanşında, Akhisarspor ile karşılaşan Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih terim hakkında PFDK kararını verdi.

PFDK’dan Fatih Terim kararı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
20 Nisan 2018 Cuma 12:20

PFDK Fatih Terim hakkında kararını açıkladı. Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı sonrası, soyunma odası koridorlarında gözlemci ve temsilciye yönelik "sportmenlik dışı" sözlerinden dolayı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile idari direktör Şükrü Hanedar "tedbirli" olarak Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti.

Fatih Terim hakkında 13 bin lira para cezası verilirken, Galatasaraylı yönetici  Şükrü Hanedar’a 21 gün hak mahrumiyet ve 25 bin lira para cezası verildi.

NE OLMUŞTU?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Galatasaray ile Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaştı.Fatih Terim, maçın gözlemcisi Oğuz Arıkal'a söylediği sözler sebebiyle kurula sevk edildi.

Terim'in gözlemci Oğuz Arıkal’ın yanına gidip önce "Ben derdimi kime anlatacağım peki? Dağlara taşlara mı anlatacağım? Benim canım yanmış, sizin umurunuzda değil” dediği öne sürüldü.

Fatih Terim'in daha sonra, "Bana ukalalık yapma, zaten hepiniz ukalasınız. Sarhoş musun nesin? yürü git" diyerek gözlemcinin üzerine yürüdüğü iddia edildi.  

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar