Pepe, Monaco'ya transfer oluyor

Sözleşmesini Beşiktaş ile karşılıklı fesheden Pepe, Monaco ile anlaşma üzere. Pepe'nin menajeri Jorge Mendes, Monaco Başkanı Vadim Vasilyev'le bir araya geldi. Tarafların anlaşmasının an meselesi olduğu kaydedildi!

Pepe, Monaco'ya transfer oluyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
27 Aralık 2018 Perşembe 14:03

Beşiktaş ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Pepe’nin Monaco ile anlaşacağı öğrenildi.

17 Aralık'ta Beşiktaş'la olan sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilen ve serbest kalan Pepe, Monaco'ya transfer olmak üzere! France Football'un haberine göre Ligue 1'de zor günler geçiren 18 maçta sadece 13 puan toplayarak 19. sırada bulunan Monaco, Pepe'yle ilgileniyor.

Haberde Pepe'nin menajeri Jorge Mendes'in, Portekizli'nin sözleşmesinin feshedildiği tarihten sonra Monaco Başkanı Vadim Vasilyev'le görüştüğü ve tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Sezona Leonardo Jardim yönetiminde giren Monaco, 9 haftada tek galibiyet alınması sonrasında Portekizli'nin görevine son vermiş ve takımın başına Thierry Henry'yi getirmişti. Monaco 9 haftada 2 galibiyet daha alsa da 13 puanla küme düşme hattında bulunuyor.

Beşiktaş formasıyla iki sezonda 52 maça çıkan Pepe 7 gol attı. Siyah-beyazlılar geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde gruptan rekor kırarak çıkarken Portekizli bu başarıda önemli rol oynamıştı.

Real Madrid'te 10 yılda birçok kupa kaldırarak unutulmaz bir kariyere imza atan Portekizli savunmacı, üçer İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga), UEFA Şampiyonlar Ligi, ikişer İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve bir UEFA Süper Kupası şampiyonluklarına ulaştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar