ÖZET İZLE Trabzonspor Başakşehir maçı kaç kaç bitti Trabzonspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle

Süper Lig'in 22. haftasında, Trabzonspor Başakşehir'i konuk etti. Trabzonspor Başakşehir maçı özeti ve golleri Trabzonspor Başakşehir maçı kaç kaç bitti ve daha fazlası haberimizde...

ÖZET İZLE Trabzonspor Başakşehir maçı kaç kaç bitti Trabzonspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
18 Şubat 2018 Pazar 17:56

Trabzonspor Başakşehir maç özeti izle. Süper Lig'in 22. haftasında Şampiyonluk için yarışan Başakşehir Trabzonspor'ya konuk oldu. Trabzonspor Başakşehir maçı özeti ve golleri Trabzonspor Başakşehir maçı kaç kaç bitti ve daha fazlasını sizler için derledik.

Trabzonspor Başakşehir maç özeti ve golleri

Süper Toto Süper Lig'in 22. haftasıda Trabzonspor Başakşehir karşılaştı.

Trabzonspor Başakşehir maçında hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maç 0-1 bitti.

Kasımpaşa Galatasaray maçı özeti ve golleri izle (TIKLAYINIZ)

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi
SAAT: 16:00
YAYIN: BeIN Sports
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAKATLAR: Mustafa Akbaş, Esteban (Trabzonspor) | Egemen Korkmaz (Başakşehir)

TRABZONSPOR: Onur, Tomas, Durica, Pereira, Kamil Ahmet, Okay, Sosa, Onazi, Yusuf, Abdülkadir, Burak
YEDEKLER: Uğurcan, Arda, Uğur, Novak, Bero, Kucka, Olcay, Castillo, N'Doye, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Clichy, Epureanu, Attamah, Caiçara, Gökhan, Emre, Mossoro, Arda, Visca, Adebayor
YEDEKLER: Mert, Uğur, Alparslan, Da Costa, Mahmut, İrfan Can, Bajic, Elia, Kerim, Napoleoni
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Başakşehir puan kaybına Trabzon'da son verdi

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir, iki haftadır yaşadığı puan kayıplarını bordo-mavili ekip karşısında sonlandırmak istiyor.

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet sonucu topladığı 43 puanla ikinci sırada yer alan turuncu-lacivertliler, 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyetle elde ettiği 33 puanla altıncı sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Başakşehir, Trabzon'da alacağı galibiyetle bu puan kaybını telafi etmek istiyor.

Süper Lig'de 20. randevu

İki takım Süper Lig'de bu zamana kadar 19 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda rakibine karşı 4 galibiyet alan Başkşehir , 9 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 6 karşılaşmada da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.

Başakşehir iki haftadır puan kaybediyor

Medipol Başakşehir, ligde oynadığı son iki maçta 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Bu müsabakalarda 5 puan kaybederek zirve yarışında büyük yara alan Abdullah Avcı'nın ekibi, Trabzonspor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Turuncu-lacivertli takım, evinde 6 maçtır kaybetmeyen bordo-mavililere karşı alacağı olası bir yenilgi veya beraberlik durumunda ise bu sezon ilk defa üç maç üst üste puan kaybetmiş olacak.

Başakşehir tam kadro

Fenerbahçe karşısına Epureanu, Emre Belözoğlu ve Mossoro'dan eksik çıkan Medipol Başakşehir, Trabzon'da ideal kadrosuna dönecek. Defans hattında Epureanu ve Attamah'a görev vermesi beklenen Abdullah Avcı, orta sahada ise Emre Belözoğlu-Mahmut Tekdemir ikilisini kullanacak. Avcı, sakatlığını atlatan ve hafta içi takımla çalışmalara başlayan Mossoro hakkındaki son kararını maç saatinde verecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar