ÖZET İZLE - Malatyaspor Fenerbahçe özet izle - Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle

Malatyaspor Fenerbahçe özet izle. Süper Lig'in 25. haftasında şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Hakem Mete Kalkavan'ın yönettiği maç 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitti. Malatyaspor Fenerbahçe maçı özeti izle bilgilerini sizler için derledik.

ÖZET İZLE - Malatyaspor Fenerbahçe özet izle - Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
11 Mart 2018 Pazar 17:45

Malatyaspor Fenerbahçe özet izle bilgilerini sizler için derledik. Süper Lig'in 25. haftasında üst üste 2 maç kaybeden Fenerbahçe Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşma Yeni Malatya Stadyumu'nda saat 14:00’da başladı. Hakem Mete Kalkavan'ın yönettiği maç 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile bitti. Fenerbahçe'nin gollerini Giuliano ve Neustädter kaydetti. Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte taraftarlar internette Malatyaspor Fenerbahçe özet izle aramaları gerçekleştiriyor. Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri haberimizde mevcut.

Malatyaspor Fenerbahçe özet izle

ÖZET İZLE - Malatyaspor Fenerbahçe özet izle - Malatyaspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izleMalatyaspor Fenerbahçe maç özetini izlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak ve yarın saat 16:00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Malatyaspor Fenerbahçe ilk 11'leri

YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Chebake, Sadık, Mina, Doria, Murat, Azubuike, Aytaç, Buğra, Adem, Boutaib
TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Aatif, Giuliano, Dirar, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı hakemi

Evkur Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçının orta hakemi Mete Kalkavan olacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Erdem Bayık üstleneyecekler. Karşılaşmanın dördüncü hakemi is Serkan Çınar.

Malatyaspor tam kadro sahaya çıktı

Ev sahibi ekipte zorlu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor. İlk 11’in değişilmez isimleri Khalid Boutaib ve Adem Büyük’ün sakatlıkları vardı. Ancak iki forvet de antrenmanlarda takımla çalışmaya başladı. Maç saatinde herhangi bir ağrıları olmazsa, Yeni Malatya sahaya tam kadro çıkacak.

Malatyaspor'dan başarılı performans

Evkur Yeni Malatyaspor, Erol Bulut yönetiminde başarılı grafiğiyle dikkat çekiyor. Ligde 4 maçtır yenilmeyen (2 galibiyet, 2 beraberlik) sarı-kırmızılılar, son 9 karşılaşmada 18 puan (5 galibiyet, 3 beraberlik, 1 yenilgi) topladı. Düşme tehlikesini büyük ölçüde atlatan Kayısıcılar sahasında büyüklere kök söktürüyor. Evinde Trabzonspor'u 1-0, Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden, Beşiktaş'a ise 0-0 ile çelme takan ev sahibi ekip, Fenerbahçe'yi de halkaya eklemek istiyor..

Fenerbahçe'de eksiklikler

Sarı-Lacivertliler’de de cezalı yok. İsmail Köybaşı’nın sakatlığı sürüyor. 3 aydır sahalardan uzak kalan Janssen de bir diğer eksik. Bu oyuncuların dışında, dizindeki sakatlık nedeniyle 3 hafta dinlendikten sonra sahalara dönen Skrtel’in ağrıları bulunuyor. Ancak Slovak oyuncunun kadroda olması bekleniyor.

Kırmızı kart cezaları biten Alper Potuk ile kaleci Volkan Demirel ise teknik direktör Aykut Kocaman’ın şans vermesi durumunda forma giyebilecek. Öte yandan Fenerbahçe’de, İspanyol santrfor Roberto Soldado sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado, Malatya deplasmanında sarı kart görmesi durumunda 26. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

Mehmet Ekici’nin oyuna ikinci yarı girebilir

Yeni Malatyaspor maçını oldukça önemseyen Fenerbahçe’de kadro konusunda da son hamleler yapılıyor. Son haftaların etkili ismi Mehmet Ekici’nin oyuna ikinci yarı girmesi hesaplanıyor. 

Bu sezon dört kez adele sakatlığı yaşayan tecrübeli futbolcunun ciddi maç eksiği bulunuyor. Bu nedenle Ekici’nin maçın gidişatına göre oyuna dahil edilmesi düşünülüyor. 

Orta sahada Mehmet Topal-Souza ikilisinden vazgeçmeyecek Aykut Kocaman bu iki ismin önünde ise Giuluano’ya görev vermeyi planlıyor. Valbuena da yine hamle oyuncusu olacak.

Giuliano galibiyet serisi peşinde

Fenerbahçe, bu sezon Giuliano’nun gol attığı 8 maçta da yenilmemiş, 7 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Sambacı’nın bu uğuru geçtiğimiz hafta Akhisar karşısında bozuldu. Yıldız futbolcu, Yeni Malatya filelerini sarsıp yeni bir galibiyet serisi başlatmanın peşinde.

Kilit isim Nabil Dirar

Evkur Yeni Malatyaspor’a karşı zor bir deplasmana çıkacak Fenerbahçe’de rakip analizleri de yapıldı. Rakibin forvet hattının güçlü olması dikkat çekerken, özellikle son haftalarda golleriyle yıldızlaşan Khalid Boutaib’e özel bir önlem alınması planlanıyor.

22 maçta 11 golü bulunan tecrübeli forvetin şifreleri ise milli takım arkadaşı Nabil Dirar’da bulunuyor. Fas Milli Takımı’nda beraber oynayan ikili, birbirlerinin stillerini de çok iyi biliyor. Dirar’ın da bilhassa savunmadaki arkadaşlarına uyarılarda bulunduğu ve Boutaib’in güçlü taraflarını anlattığı belirtiliyor. Bir diğer Faslı, Aatif da Malatyaspor’un golcüsünü çok iyi tanıyor.

Aykut Kocaman takımı terapiye aldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi takımı terapiye aldı. Oyuncularla bir toplantı yapan sarı-lacivertli çalıştırıcı, şampiyonluk şanslarının hala sürdüğünü belirtirken, "Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önümüzdeki 3 maçı (Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray ve Kayserispor) kazanabilirsek puan tablosunda çok farklı bir yerde olacağız. İlk adımı Malatya'da atalım" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

"Kimse şu anda Galatasaray'ı düşünmesin"

Bundan sonra beraberliğe dahi tahammülün olmadığı haftalara girdiklerini anlatan Kocaman, akıllara şimdiden düşen Galatasaray derbisinin konuşulmasını da yasakladı. Tecrübeli hocanın, "Kimse şu anda Galatasaray'ı düşünmesin. En önemli maçımız Malatyaspor maçı. Kendi oyunumuzu oynarsak yenemeyeceğimiz rakip yok. Bu bilinç ve ciddiyetle sahaya çıkıp, 3 puanı alalım" diye konuştuğu bildirildi..

Fenerbahçe 7 yıl sonra Malatya'ya gidiyor

Fenerbahçe, 7 yıl sonra Malatya’da maça çıkacak. Sarı-lacivertliler, 13 Ocak 2011’de Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 2-1 yenilmişti. İki takım Süper Lig’de ikinci kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini 3-1 mağlup etmişti.

Sarı-lacivertliler 2009'dan bu yana üst üste 3 maç kaybetmedi

Fenerbahçe, Malatya deplasmanından puan çıkaramazsa 2009 yılından sonra ilk kez Süper Lig’de üst üste 3 maç kaybetmiş olacak. Sarı-lacivertliler, 2009-2010 sezonunda teknik direktör Christoph Daum yönetiminde 13, 14 ve 15. haftalarda Beşiktaş, Kasımpaşa ve Eskişehirspor’a üst üste kaybetmişti. Fenerbahçe, daha sonraki dönemlerde ligde 3 maç üst üste mağlup olmadı.

Fenerbahçe Malatyaspor maç saatini bekliyor

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki antrenmana futbolcuların üç gruba ayrılarak pas ve pres çalışmalarıyla başladığı belirtildi. Çift kale maçla devam eden idmanın, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandığı kaydedildi.

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, akşam saatlerinde özel uçakla Malatya'ya gidecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar