Orman: Beşiktaş’a zarar veriyorlar

Mali genel kurulda maliyetler nedeniyle eleştirilen Fikret Orman, “Artan dolar kuruna bakılınca tabii ki maliyetler artacaktır. Konuşulanlar ayıp. Sadece bana değil, en önemlisi Beşiktaş’a zarar veriyorlar.” dedi.

Orman: Beşiktaş’a zarar veriyorlar
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
15 Mayıs 2018 Salı 09:43

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, mali genel kurulda yapılan yorumlar hakkında Habertürk’e konuştu. Orman stat yapımında harcanan paranın normalin üstünde olması ile ilgili yapılan yorumlara yanıt verdi.

Her şeylerinin şeffaf olduğunu belirten Orman, “Arkamızdan, sosyal medyadan Twitter’dan dedikodu yapmakla, iş çevirmekle bunlar olmaz. Elinde belgesi olan çıksın konuşsun. Gerekiyorsa da mahkemeye gitsinler. Bizim alnımız açık. Veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Ancak bu son yapılanlar, beni çok üzdü ve yıprattı. Stadın yapımında ortaya çıkan maliyet yükünü bize yıkmak istiyorlar. Kardeşim parayı, ben ve yönetimim mi aldı. Hırsız mıyız biz! Bunlar ayıp şeyler. Artan dolar kuruna bakılınca tabii ki maliyetler artacaktır. Konuşulanlar ayıp. Sadece bana değil, en önemlisi Beşiktaş’a zarar veriyorlar.” İfadelerini kullandı.

1 yıl sonra başkanlık seçimlerinin olacağını belirten Orman, herkesin aday olabileceğini kazananın da gelip başkan olacağını sonra da tabloları inceleyebileceğini söyledi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar