Güneş: Maç az kalsın tatil olabilirdi

Ankaragücü maçı sonrası konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Ankaragücü taraftarı, bu şekilde takıma zarar verir. Mete Kalkavan, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında da böyle olayları yaşamıştı. Bugün de maç az kalsın tatil olabilirdi" dedi.

Güneş: Maç az kalsın tatil olabilirdi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
25 Kasım 2018 Pazar 09:10

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü taraftarının maçtaki tepkilerine değinen tecrübeli teknik adam, "Ankaragücü'nün çok sayıda taraftarı vardı, onları tebrik ediyorum. Ancak bizim bu anlamda sorunlarımız var. Bunlar üzücü. Ankaragücü taraftarı, bu şekilde takıma zarar verir. Mete Kalkavan, Fenerbahçe - Beşiktaş maçında da böyle olayları yaşamıştı. Bugün de maç az kalsın tatil olabilirdi" cevabını verdi.

"Gazetelerde yanlış şeyler var"

Gol yedikleri için memnun olmadığını vurgulayan deneyimli hoca, "Çok basit goller yemeye devam ediyoruz. Şimdi Avrupa maçımız var, sonra diğer maçlara bakacağız. Gazetelerde oyuncularla ilgili yanlış şeyler var. Sakatlık süreleri, kadroya alınmamalarıyla ilgili. Ben de onlardan bilgi almak istiyorum" diye konuştu.

Maçın yıldızı Ljajic için de konuşan teknik adam, "Adem Ljajic iyi oynadı, güzel de bir gol attı. Takım olarak yardımlaşarak oynadık. Bugün biz iyi niyetle iyi oynayıp, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi niyet, ölümden başka her şeyi yener" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar