Liverpool ve Tottenham kapıyı araladı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan son hız devam ediyor. Liverpool rahat kazandı, Tottenham sürpriz yaptı.

Liverpool ve Tottenham kapıyı araladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Nisan 2019 Çarşamba 09:28

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final heyecanı dün oynanan maçlarla başladı. Gecenin sonucu merakla beklenen maçlarından birisi Tottenham ve Manchester City arasında oynandı. İngiltere’nin iki güçlü ekibi arasında oynanan mücadelede 78.dakikada Heung-Min Son’un kaydettiği golle Tottenham öne geçti. Mücadelede başka gol olmadı ve Tottenham Hotspur rövanş için avantaj kazandı.

Guardiola bakamadı...

Takımının kazandığı penaltı sonrası topun başına geçen yıldız oyuncu Agüero penaltı atşından yararlanamadı. City'nin başarılı hocası Guardiola, yine yüzünü başka bir yöne çevirdi.Takımının kullandığı penaltı atışlarında genelde vuruş anını izlemeyen İspanyol teknik direktör bu penaltıya da bakamadı.Guardiola, Arjantinli golcünün penaltıdan yararlanamaması sonrasında ise büyük üzüntü yaşadı.

Şampiyonlar Ligi’nin favori ekiplerinden birisi olan Liverpool ise sahasında Porto’yu konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 5. dakikada Naby Keita’nın golüyle öne geçti. Roberto Firmino’nun 26. dakikada kaydettiği golle fark ikiye çıktı. Maçı 2 farklı skorla önde kapatan Liverpool’un rövanşta için büyük bir avantaj yakaladı.

Salah ve Sane ile birçok gol fırsatını değerlendiremedi

Takımın iki önemli yıldızı Salah ve Mane girdiği birçok fırsatı değerlendiremedi. Pozisyonlardan eli boş dönen oyucular, maçın genelinde taraftarı ve hocayı memnun etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar