Kütahyalı'nın yerine getirilen isim belli oldu

Boşnaklarla ilgili söylediği sözler nedeniyle Beyaz Futbol programından gönderilen Kütahyalı'nın yerine, Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe getirildi.

Kütahyalı'nın yerine getirilen isim belli oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
3 Aralık 2017 Pazar 12:51

Boşnaklarla ilgili söylediği sözler nedeniyle Beyaz Futbol programından gönderilen Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine, Galatasaray'ın eski futbolcusu Ergün Penbe getirildi.

 

Geçtiğimiz haftalarda Beyaz Futbol programında yaptığı açıklama ile Boşnak vatandaşlardan büyük tepki gören Rasim Ozan ile Beyaz TV'nin yolları ayrılmıştı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın yerine gelen Ergün Penbe'nin programda kalıcı olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

 

Ergün Pembe kimdir?

Ergün Penbe Milli takım forması da giymiş olan Türk futbolcu. Futbola Kilimlispor’da başladı. 1992-1994 yılları arasında Gençlerbirliği’nde oynayan Ergün Penbe 1994’te Galatasaray’a transfer olmuştur. Sol bek mevki ve orta sahanın, solunda görev yapan oyuncu G.Saray’da görev yapmıştır

 

Ergün Penbe 2000 yılındaki UEFA Kupası finalinde Arsenal'e karşı kullandığı ve gole çevirdiği penaltı takımının kupayı kazanmasında rol oynamıştır. İlk kez 1994'ün mayıs ayındaki Rusya maçıyla milli formayı giymiştir. Uluslararası deneyimi ile 48 defa görev aldığı (2000 Kasım'a kadar) Türk milli futbol takımının Dünya üçüncülüğün, elde etmesinde katkısı olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar