için kaldı

Kostas Mitroglou'ndan kötü haber

Yunanistan'ın EURO 2020 elemelerinde Liechtenstein ile oynadığı karşılaşmanın 23'üncü dakikasında sakatlanan Kostas Mitroglou sağlık durumu belli oldu.

Kostas Mitroglou'ndan kötü haber
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
24 Mart 2019 Pazar 19:50

Yunanistan'ın EURO 2020 elemelerinde Liechtenstein ile oynadığı karşılaşmanın 23'üncü dakikasında sakatlanan Kostas Mitroglou, oyundan çıkarak yerini Anastasios Donis'e bırakmıştı. Galatasaray'ın devre arasında Olimpik Marsilya'dan 1,5 yıllığına kiraladığı 31 yaşındaki golcü futbolcudan kötü haber geldi. 

Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yunanistan Milli Takımı Teknik Direktörü Angelos Anastasiadis, Mitroglou'nun kadrodan çıkarıldığını belirterek şu açıklamaları yaptı:

Mitroglou, Bosna Hersek maçında kesinlikle forma giyemeyecek. Bacağında bir problem var ve oynaması mümkün görünmüyor. Papastathopoulos hakkındaki kararımızı ise daha sonra vereceğiz.

Mitroglou'nun bu sakatlığı Sarı Kırmızılı taraftarlar arasında da şimdiden endişeye neden oldu. Oyuncunun durumu, yapılan sağlık kontrollerinin ardından kesinlik kazanacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar