için kaldı

Galatasaray'ın Yunan golcüsünden Terim açıklaması

Galatasaray’da uyum sürecini çabuk atlatan Kostas Mitroglou, teknik direktör Terim’e neden imparator dendiğini kısa sürede anladığını ifade etti.

Galatasaray'ın Yunan golcüsünden Terim açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
15 Mart 2019 Cuma 11:27

Sarı-kırmızılı takımın Yunan oyuncusu Kostas Mitroglou, Galatasray formasını giydiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 1 buçuk yıllık sözleşmesi olan Yunan golcü, “Galatasaray'da ortam çok iyi. Birbirleriyle iyi anlaşan bir arkadaş grubu var ve hiç yabancılık çekmedim. Takımdaki herkes bana çok sıcak davranıyor. Buraya gelmek benim için doğru bir tercihti. Umarım takıma olan katkım artarak devam eder. Bunun için çok çalışıyorum" diye konuştu.

“İmparator lakabını neden aldığını anladım”

Teknik direktörü Fatih Terim'le çalışmaktan son derece memnun olan Mitroglou, "İmparator lakabını neden aldığını anladım. Bütün oyunculara eşit davranıyor ve formayı adaletli davranıyor. Takımdaki herkes kendisine saygı duyuyor. Büyük bir otoritesi var" ifadelerini kullandı. İstanbul'daki yaşamından da bahseden tecrübeli golcü, "Dünyanın en güzel şehirlerinden birisindeyim. Akrabalık ilişkilerinden dolayı zaten buraya yabancı değildim. Boş zamanlarımda bol bol gezip, şehrin güzelliklerini keşfediyorum" dedi.

3 maçta ilk 11'de şans bulan Kostas Mitroglou, 1'er gol ve asistle skora 2 kez katkı yaptı. Yunan golcü bu performansıyla G.Saray'ın 4 puan kazanmasını sağladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar