Konyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'de 15. haftanın kapanış maçında Atiker Konysapor ile Kardemir Karabükspor karşı karşıya! Peki, Konyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Konyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 16:58

Atiker Konysapor - Kardemir Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig'in 15. haftanın kapanış maçı Atiker Konysapor - Kardemir Karabükspor karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'nden elenen ve Süper Lig'de kötü sonuçlar alan Atiker Konyaspor 15. haftanın kapanış maçında Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor! Peki Konyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Maça dair her şey haberimizde...

Avrupa'da elenen ve dört haftadır kazanamayan Atiker Konyaspor Karabükspor'u yenerek galibiyet alma peşinde! Konyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İki takım 3 puan için mücadele edecek! Bu sezon sadece 2 galibiyeti bulunan ve 6 haftadır kazanamayan Karabük ile 4 haftadır galibiyetin tadını alamayan Atiker Konyaspor maçı heyecan yaratacak. Peki Konyaspor-Karabükspor maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Süper Lig 15. haftada Atiker Konysapor - Kardemir Karabükspor maçı bu akşam saat 20:00'de gerçekleşecek! Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak!

İki takımın muhtemel 11'leri ise şöyle;

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Ömer Ali, Ali Turan, Selim Ay, Skubic, Ali Çamdalı, Moke, Musa Araz, Vedat, Mehdi, Evouna

KARDEMİR KARABÜKSPOR: Rybka, Kerim, Barış, Papp, Ibanez, Torje, Ceyhun, Poko, Tanase, Grozav, Yatabare

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar