İki taraf da 1 puana razı oldu

Spor Toto Süper Lig’in 29.hafta açılış karşılaşmasında Bursaspor, Kasımpaşa deplasmanında sahadan 1–1 beraberlikle ayrıldı.

İki taraf da 1 puana razı oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Nisan 2019 Cumartesi 10:10

Spor Toto Süper Lig’in 29.hafta açılış karşılaşmasında Kasımpaşa evinde Bursaspor'u ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede yenen olmadı, iki tarafta 1 puana razı geldi. 

Mücadelenin başlamasıyla birlikte kıran kırana bir mücadele izleyen futbolseverler, ilk yarıda gol göremedi. 0-0 biten ilk yarının ardından Kasımpaşa, ikinci yarıya daha etkili başlayan taraf oldu. 60.dakikada David Trezeguet, Kasımpaşa adına golü attı ve İstanbul ekibi zorlu mücadelede 1-0 öne geçti.

Bursaspor sonradan açıldı

Golün ardından baskısını arttıran Bursaspor, kanatlardan etkili ataklar geliştirmeye başladı. 80. Dakikada penaltı kazanan Bursaspor’da topun başına Aytaç Kara geçti. Topu ağlara yollayan futbolcu, skora 1-1’lik eşitliği getiren golü attı. Kalan dakikalarda Bursaspor özellikle Tunay Torun ile etkili ataklar geliştirmeye çalıştı. Fakat Kasımpaşa savunmasında Josue Sa, Yeşil Beyazlılara geçit vermedi. Uzatma dakikalarında da başka gol sesi çıkmayınca, 29.haftanın açılış maçı 1-1’lik skor ile tamamlandı. Bu sonuçla beraber Bursaspor puanını 29’a yükseltti, Kasımpaşa da 38 puana çıktı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar