Galatasaray'ın masasındaki üç forvet

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte 1 numaralı adayın Aboubakar olduğu söylendi.

Galatasaray'ın masasındaki üç forvet
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
30 Ağustos 2018 Perşembe 11:55

Modeste'ten FIFA ile yaşanacak olumsuzluklardan dolayı transferden vazgeçen Galatasaray rotayı bir zamanlar Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Aboubakara'a çevirdi. Cimbom'un listesinde alternatif 3 isim daha var.

Aboubakar İkna Oldu

Milliyet'in haberine göre sarı-kırmızılı takım Aboubakar, 3.3 milyon euroya ikna edildi. Porto'ya 3 milyon euro kiralama bedeli ödemek için teklif yapan Galatasaray, Portekiz ekibiyle pazarlık haline girdi.

Terim'in listesinde ilk sırada bulunan 26 yaşındaki golcünün transferinde bir aksilik çıkması durumunda ise Galatasaray, diğer futbolculara yönelecek.

Niasse Yeniden Gündemde

Teknik adam Aboubakar'ın kiralanamaması durumunda daha önce de gündeme gelen Niasse'ın alınmasını istedi. Everton'ın gözden çıkardığı Niasse da sarı-kırmızılı takıma gelmek istiyor.

Okaka Da Gelebilir 

Galatasaray'ın listesindeki diğer forvet adayları ise Stefano Okaka ile beraber menajeri tarafından sarı-kırmızılılara önerilen Stoke City'den Mame Biram Diouf.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar