Frey ve Reyes imzayı attı - İşte Fenerbahçe'deki imza töreni

Fenerbahçe, yeni transferleri Michael Frey ve Diego Reyes için imza töreni düzenlendi.

Frey ve Reyes imzayı attı - İşte Fenerbahçe'deki imza töreni
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
29 Ağustos 2018 Çarşamba 12:46

Fenerbahçe'de yeni transferler için düzenlenen imza töreninde Sportif Direktör Damien Comolli ve futbolcular açıklamalarda bulundu. 

Damien Comolli Frey ve Reyes için, ''Her ikisi de çok genç, gelişim gösterecek oyuncular. Çok değerlenecekler, haftalardır çalışmalar yapıyoruz açıklamalarında bulundu.

Reyes: Cocu Beni PSV'ye İstemişti, Fenerbahçe'ye Kısmet Oldu

Meksikalı stoper Diego Reyes, ''Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Cocu beni PSV'ye istemişti. Fenerbahçe'ye kısmet oldu. Benim için en değerli kulübün Fenerbahçe olduğunu biliyordum ve istediğim gerçekleşti. Yanlış haberlerin nereden çıktığını bilmiyorum. Porto ile sözleşme yenilemedim çünkü mutlu olacağım yere gelmek istedim.'' açıklamasını yaptı. 

Savaşan Bir Santrforum

İsviçreli golcü Frey ise, "Takımdaki iki santrfor çok önemli kariyerlere sahip. Onlardan çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Geçen sezon çok gol attım. Çok koşan, çok savaşan ve takım için mücadele eden bir santrforum. İki farklı kişi olduğumu söyleyebilirim. Kupa finali çok önemliydi. Çünkü UEFA'ya gidiyordunuz. Gol attıktan sonra öyle sevindim. O sevinçten sonra hocayla problem oldu. Fenerbahçe taraftarı önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Elimden geleni yapacağım. Hangi formasyonda hangi rolde oynayacağımın kararı hocamın. Öncelikle Fenerbahçe çok büyük ve çok güzel bir kulüp. Mücadeleyi seven bir kişiliğe sahibim" şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar