Fenerbahçe, TFF'ye başvurdu

Fenerbahçe Spor Kulübü, TFF'ye yolladığı yazıyı resmi internet sitesinden paylaştı ve maçların aynı saatte oynanmasını gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe, TFF'ye başvurdu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
30 Nisan 2018 Pazartesi 19:58

İşte Fenebrahçe'den yapılan açıklama, "Malumunuz olduğu üzere Süper Toto Süper Lig 2017/2018 İlhan Cavcav sezonunun bitimine 3 haftadan kısa bir süre kalmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanarak ilan edilen 32. Hafta müsabakaları takvimi uyarınca ligin ilk dört sırasında yer alan takımların bir kısmının müsabakalarını farklı gün veya saatlerde oynayacağı hususu görülmüştür.

Eşit şartlarda yarışma ilkesi gözetilmek suretiyle puanları birbirine çok yakın olarak ligin ilk dört sırasında yer alan ve şampiyonluk yarışında bulunan Galatasaray A.Ş, Medipol Başakşehir FK, Fenerbahçe A.Ş ve Beşiktaş A.Ş takımlarının müsabakalarının aynı gün ve saatte oynamak üzere 32. Hafta programında değişiklik yapılmasını; 33 ve 34. Hafta müsabakaları yönünde ise anılan takımların müsabakalarının aynı gün ve saatte oynanacak şekilde planlama yapılarak müsabaka takviminin buna uygun şekilde düzenlenmesini talep ve rica ederiz.

Kamuoyunun dikkatine sunarız."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar